Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή απέστειλε ο δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης, στην οποία ενημερώνει τους πολίτες του δήμου του για τη σημασία της ανακύκλωσης.
Ο Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης
Ο Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ο Δήμος Καρύστου πιστός στις δεσμεύσεις του για την προστασία του περιβάλλοντος εντάχθηκε και συμμετέχει σε πρόγραμμα της Ε.Ε.Α.Α., για την ανακύκλωση των αποβλήτων συσκευασίας (χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό, γυαλί).

Η Ανακύκλωση δεσπόζει στη διαδικασία της διαχείρισης των αποβλήτων, άρα αποτελεί προτεραιότητα για το περιβάλλον και το μέλλον του τόπου μας. Καθώς θεωρείται χαρακτηριστικό πολιτισμού, δεν πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ως εφήμερη τάση, αλλά να την εντάξουμε στην καθημερινότητα μας και να την προάγουμε σε Τρόπο Ζωής.

Ας αφήσουμε και εμείς ως ενεργοί πολίτες το δικό μας οικολογικό αποτύπωμα σεβόμενοι την πόλη μας, τους εαυτούς μας και τις μελλοντικές γενιές. Να μεταδώσουμε το μήνυμα της ανακύκλωσης στους φίλους, γνωστούς και επισκέπτες. Μοιραζόμαστε όλοι το όραμα για μία καθαρή πόλη, συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίησή του. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ζήτημα βούλησης, αλλά και ευθύνης και για να επιτευχθεί απαιτείται η συμμετοχή όλων.

Σε όλα τα νοικοκυριά, θα διανεμηθεί σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, καθώς και ειδικός σάκος όπου θα τοποθετούνται τα ανακυκλώσιμα υλικά, ώστε να απορρίπτονται στους μπλε κάδους. Σας προσκαλώ λοιπόν, να μελετήσετε προσεκτικά το ενημερωτικό έντυπο και να γίνετε σύμμαχοι στο έργο της ορθής ανακύκλωσης.

Ας κάνουμε όλοι μαζί κάτι σπουδαίο για την πόλη μας, για το περιβάλλον, για τα παιδιά μας.

Ας κάνουμε την ανακύκλωση κομμάτι της ζωής μας!


Νικόλαος Ι. Μανώλης
Δήμαρχος Καρύστου
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας