Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Σε επιστολή της η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. αναφέρεται στις «αριστερές» Παρεμβάσεις – Κινήσεις – Συσπειρώσεις, λέγοντας ότι παίζουν το ρόλο του «Δούρειου Ίππου» της κυβέρνησης. Τις χαρακτηρίζει ακόμα ως θρασύτατους υποκριτές, θιασώτες της αντισυναδελφικότητας και της «πολιτικής ανθρωποφαγίας»! Τέλος, τονίζει ότι είναι μόνιμοι υπονομευτές των συλλογικών προσπαθειών της Δ.Ο.Ε. και του Προεδρείου της.
Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Την ώρα που ο Κλάδος βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα εξαιτίας των συνεχιζόμενων μνημονιακών, κυβερνητικών πολιτικών, την ώρα που η Δ.Ο.Ε. με συνέπεια, συνέχεια και υπεύθυνη στάση παλεύει για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον Έλληνα εκπαιδευτικό και τη δημόσια εκπαίδευση, η παράταξη των «αριστερών» Παρεμβάσεων – Κινήσεων – Συσπειρώσεων (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) λειτουργεί με ακραίο κι επικίνδυνο για τον Κλάδο τρόπο.

Με επιλεκτική μνήμη και ύπουλη συνδικαλιστική συμπεριφορά καταφέρεται κατά του προέδρου της Δ.Ο.Ε. και της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Το θράσος κι η υποκρισία περισσεύουν. Ξεπερνούν κάθε λογική και κάθε ηθικό φραγμό κι αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά τη συνδικαλιστική τους ανευθυνότητα.

Επενδύουν στην «πολιτική ανθρωποφαγία» προκειμένου να ικανοποιήσουν την πολιτική τους μισαλλοδοξία ελπίζοντας να αντλήσουν μικροπαραταξιακά οφέλη.

Επιλέγουν να επικεντρωθούν σε μια ολοφάνερη περίπτωση πολιτικής δίωξης, κατά του προέδρου της Δ.Ο.Ε., λέγοντας μισές αλήθειες.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται σε προ οκταετίας διαγωνισμό και προσλήψεις μερικής απασχόλησης που δεν έγιναν με στρεβλό τρόπο εξαιτίας της αποδοχής ενστάσεων από τον ίδιο τον «κατηγορούμενο» !!! ο οποίος και οδήγησε τη διαδικασία στη σωστή οδό. Για το γεγονός αυτό κοινοβουλευτικό στέλεχος της τότε αντιπολίτευσης αποφάσισε να στοχοποιήσει πολιτικά τον συνάδελφο Χ. Κόκκινο επιδιώκοντας την πολιτική και προσωπική του εξόντωση.

Τη σκυτάλη της στοχοποίησης την παίρνουν στα χέρια τους τώρα οι Παρεμβάσεις. Αναλαμβάνουν το ρόλο του «μακριού χεριού» της κυβέρνησης στο συνδικάτο, λειτουργώντας ως σύγχρονοι Φαρισαίοι, υποκρινόμενοι ότι ανησυχούν «για πιθανή επίθεση από την Κυβέρνηση για προσωπικές υποθέσεις του Προέδρου και μήπως η Δ.Ο.Ε. οδηγείται σε ομηρία».

Αλήθεια ποιος είναι επικίνδυνος για τη Δ.Ο.Ε. και τον Κλάδο;

Ο Πρόεδρος και η παράταξη που ηγείται της Δ.Ο.Ε. συγκρουόμενη με την κυβέρνηση  με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία (φτάνοντας να στείλει ακόμη κι εξώδικο στον Υπουργό Παιδείας και στον Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής) ή αυτοί που επενδύουν συνδικαλιστικά στην αποδόμηση της Ομοσπονδίας με τη μη συμμετοχή τους και στην προσπάθεια απαξίωσης κάθε ενέργειάς της;

Η παράταξη που πάντοτε αγωνίζεται για την ενότητα του Κλάδου ή εκείνοι που δε χάνουν ευκαιρία να διαχωρίσουν τους εκπαιδευτικούς σε «υποταγμένους» και «αγωνισταράδες» , σε «πουλημένους» και «επαναστάτες»;

Δυστυχώς, ο συνδικαλιστικός τυχοδιωκτισμός δεν έχει όρια.

Ο κατήφορός τους, όμως, δεν σταματά εκεί.

Επιδιώκουν την εξόντωση συναδέλφου σε ηθικό, επαγγελματικό κι οικογενειακό επίπεδο, καταργώντας μόνοι τους το «τεκμήριο της αθωότητας» σε μια περίπτωση που ακόμα εκκρεμεί. Είναι αδίστακτοι κι επικίνδυνοι!!!

Δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν τη συζήτηση για το θέμα στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και να ακούσουν τη διαφορετική άποψη αλλά έσπευσαν να υιοθετήσουν, άκριτα, ένα εμπαθές(;) και «γεμάτο ερωτηματικά» δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας αυτοαναγορευόμενοι σε δημόσιους κατηγόρους, κάτι που αποτελεί προσφιλή τους τακτική!

Είναι φανερό ότι έχουν ενοχληθεί από τη δυναμική στάση και τις πρωτοβουλίες της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε., του Προέδρου αλλά και του προεδρείου της Δ.Ο.Ε. όλο αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα. Δυναμική στάση που τους έχει στερήσει τη δυνατότητα να λαϊκίσουν και να επενδύσουν στην πόλωση και το διχασμό.

Ακούγεται ως κακόγουστο αστείο η ρητορική τους ενάντια στην «αστική δικαιοσύνη και το κράτος». Μιλούν αυτοί που επικαλούνται τις αποφάσεις της «αστικής δικαιοσύνης» όταν εξυπηρετούν τα σκοτεινά κι αντισυναδελφικά σχέδιά τους αλλά τις απορρίπτουν συλλήβδην όταν «αγγίζουν» τους ίδιους…

Όσον αφορά στις υποδείξεις προς τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε., τονίζουμε ότι μαθήματα δεοντολογίας, υπεράσπισης της υπόληψης του Κλάδου, αντιπροσώπευσης και δημοκρατικής λειτουργίας δε δεχόμαστε από τους αρχιερείς της ανευθυνότητας, της αντισυναδελφικότητας και του «συνδικαλιστικού κανιβαλισμού».

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. είναι πρώτη δύναμη στον Κλάδο με την ψήφο των συναδέλφων.

Τα μέλη της στο προεδρείο της Δ.Ο.Ε. αναλαμβάνουν τις ευθύνες που με προκλητικό τρόπο αρνήθηκαν οι Παρεμβάσεις προσβάλλοντας ακόμα κι αυτούς που τους ψήφισαν καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το συνδικαλιστικό τους έλλειμμα.

Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

Ο Πρόεδρος

Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Γενικός Γραμματέας

Σωτήρης Γεωργόπουλος
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας