Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε δηλώσεις προέβη ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, μετά την ανακοίνωση κλεισίματος των καταστημάτων Sprider Stores και στη Χαλκίδα.
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου

Η δήλωση του είναι η ακόλουθη:

«Εδώ και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αναδείξει το πρόβλημα που ερχόταν με το λουκέτο στα Sprider Stores Α.Ε . Η χθεσινή απόφαση για αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων άφησε 800 ακόμη εργαζόμενους στο δρόμο, από τους οποίους αρκετοί είναι από την περιοχή της Χαλκίδας.

Η περίπτωση της Sprider αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στη μακριά αλυσίδα μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων που -λόγω μνημονίων- κατεβάζουν ρολά ή φεύγουν στο εξωτερικό οδηγώντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και αποδεικνύει ότι οι μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας και της ύφεσης, πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα, καταστρέφουν τις θέσεις εργασίας, εκτινάσσουν στα ύψη την ανεργία, καταβαραθρώνουν τους μισθούς σε επίπεδα πείνας και τελικά οδηγούν στην απόγνωση και την εξαθλίωση τον κόσμο της εργασίας.

Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ήδη σχετική ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς ζητώντας τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για τη διακοπή της αναστολής και τη συνέχιση λειτουργίας της επιχείρησης».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας