Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας και όλα τα Σωματεία, που βρίσκονται στην κατάληψη του Περιφερειακού Μεγάρου στην Χαλκίδα, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή και την εργασία καταγγέλλουν τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά ως ψεύτη και υποκριτή.
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

Ολόκληρη η επιστολή είναι η ακόλουθη:

Ενώπιον όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε γίνει στη Λαμία στις 30 Σεπτεμβρίου, είχε ανακοινώσει ότι του τηλεφώνησε ο Υπουργός Εργασίας Ιωάννης Βρούτσης και κλείστηκε ραντεβού για την Παρασκευή 4 Οκτώβρη στις 12 το μεσημέρι στον Υπουργό Εργασίας.

Διαβεβαιώνουμε όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο και τους παριστάμενους εκεί Βουλευτές εργαζόμενους κ.λ.π., ότι τηλέφωνο δεν υπήρξε ποτέ, ραντεβού δεν  υπήρξε και τους εξαπάτησε όλους.

Πιστεύουμε ότι και όλο αυτό το επικοινωνιακό σώου που δόθηκε με την παραίτηση του κ. Μπουραντά, ήταν μέσα στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού και κοροϊδίας όλων μας.

Συνεχίζοντας ο κ. Περγαντάς τα ψεύδη του, στέλνει και έγγραφο- πρόσκληση προς τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και αναφερόμενος στα Σωματεία που έχουν τα μεγάλα προβλήματα αλλά και τους βουλευτές του Νομού και τον Δήμαρχο, για ραντεβού που δεν υπήρξε ποτέ.

Ως άλλος Μινχάουζεν μέσα στο Υπουργείο Εργασίας μας ανακοίνωσε, ότι ο κ. Βρούτσης είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις γι αυτό δεν θα παραβρεθεί.

Ουδέποτε ο Υπουργός ήταν ενήμερος για ραντεβού.

Για ακόμη μια φορά προσπάθησε να εξαπατήσει όλους τους εκπροσώπους θεσμών όπως το Εργατικό Κέντρο, τα Σωματεία εργαζομένων ΣΕΛΜΑΝ – ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΝΕΟΣΕΤ – ΙΝΤΕΡΚΕΜ – ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ αλλά και του Βουλευτές Αναγνωστάκη Δημήτριο, Μαρκόπουλο Κωνσταντίνο, Αποστόλου Ευάγγελο και το Δήμαρχο Χαλκιδέων Αθανάσιο Ζεμπίλη.

Οι εργαζόμενοι από την πρώτη εβδομάδα της κατάληψης, προσπαθούσαν και προσπαθούν να βρεθεί κάποια λύση, για να λήξει και η κατάληψη.

Από ότι αποδεικνύεται, καμιά πρότασή τους δεν έχει δεχτεί και αντιθέτως μπαίνουν συνέχεια τρικλοποδιές για να μην λυθεί η κατάληψη.

Κάποιοι δεν επιθυμούν τις συναντήσεις και τις σαμποτάρουν, διότι ενδεχομένως φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν πολλά.

Ο Περιφερειάρχης πρέπει να δώσει λόγο σε όλους αυτούς που κορόιδεψε (Περιφερειακό Συμβούλιο , Εργατικό Κέντρο, Σωματεία, Βουλευτές, Δήμαρχο) αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους της Εύβοιας και εάν έχει μπέσα και τσίπα, που λέει ο λαός να παραιτηθεί.

Περιμένουμε τις ανάλογες καταγγελίες–ενέργειες από όλους όσους κορόιδεψε(Περιφερειακό Συμβούλιο – Βουλευτές – Δήμαρχο)

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Στέφανος ΜΠΑΣΙΝΑΣ                                                     Μαρία ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ
       
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας