Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε δηλώσεις προέβη ο Αναστάσιος Αγδινιώτης, τεως Αντινομάρχης, τεως δήμαρχος Ιστιαίας και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος, για τη διαγραφή του Αθανάσιου Μπουραντά από τον Κλέαρχο Περγαντά, στο Περιφερειακό Συμβούλιο που διεξήχθη τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στη Λαμία.
Αναστάσιος Αγδινιώτης
Αναστάσιος Αγδινιώτης

Η δήλωση του είναι η ακόλουθη:

Αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο εις βάρος του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά και ύστερα από τη σύσκεψη των συμβούλων της Εύβοιας για την οποία έχει εξουσιοδοτηθεί να μιλήσει ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου θα προχωρήσω σε μια δημόσια τοποθέτηση που με εκφράζει προσωπικά….

Ως πρώην δήμαρχος Ιστιαίας επί δώδεκα συναπτά έτη, αντινομάρχης για δυο τετραετίες , μάχιμος δικηγόρος επί τριάντα χρόνια και παρών στα πολιτικά δρώμενα του νομού για τρείς  δεκαετίες, δεν έχω μάθει να τοποθετούμαι με χρησμούς και στρογγυλεμένες εκφράσεις.

Πολιτικά και νομικά αναγνωρίζω μόνο τον Θανάση Μπουραντά ως αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας μέχρι τη λήξη της παρούσας θητείας και σύμφωνα με το νόμο του Καλλικράτη και την ετυμηγορία του ευβοϊκού λαού….

Διαφωνώ εντελώς  με την επιχείρηση πολιτικού του εξευτελισμού που έγινε στο περιφερειακό συμβούλιο και με τους χειρισμούς του Περιφερειάρχη που δεν συνιστούν πολιτική πρακτική αλλά πολιτικό κανιβαλισμό!!!!

Ως περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος αισθάνθηκα έντονα προσβεβλημένος που δεν ενημερώθηκα εγκαίρως από τον Περιφερειάρχη και βρέθηκα προ αυτής της δυσάρεστης έκπληξης, να παρακολουθώ την προσπάθεια δημόσιας διαπόμπευσης  και την επιχειρούμενη ακύρωση του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, του οποίου η ιστορία και η πολιτική συνεισφορά είναι γνωστή και σεβαστή ακόμα και από τους πολιτικούς του αντιπάλους!!

Με τιμή

Αναστάσιος Αγδινιώτης
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας