Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 10οι Ιππικοί Αγώνες Ανάπτυξης ΒΑ στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Χαλκίδος.
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι 10οι Ιππικοί Αγώνες Ανάπτυξης στον Ιππικό Όμιλο Χαλκίδας
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι 10οι Ιππικοί Αγώνες Ανάπτυξης στον Ιππικό Όμιλο Χαλκίδας

Οι υπεύνθυνοι του Ομίλου φρόντισαν να ετοιμάσουν ένα περιβάλλον εφάμιλλο αγώνων Grand Prix με εξαιρετικά εδέσματα από το catering Μαυρομάτης, κρασιά από το κτήμα Τσακανίκας και πλούσια δώρα στους νικητές όλων των κατηγοριών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Οι αθλητές του ΙΟΧ για ακόμη μια φορά είχαν εξαιρετική παρουσία σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Αναλυτικά, στην κατηγορία 0.80μ η Κωνσταντίνα Κισσουρά ολοκλήρωσε με άπταιστη διαδρομη και σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο 58,7s.

Στην κατηγορία Η ύψους 1,00μ ο Ιωάννης Λάμπρου κατέκτησε την δεύτερη θέση με τον ίππο Casanova βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του πολυνίκη στην κατηγορία.

Ο ίδιος αθλητής στην κατηγορία Ζ ύψους 1,05μ κατετάγει 4ο με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 56,04s.

Στο τελικό αγώνισμα, ύψους 1,15μ η Μαριαλένα Καραναστάση με τον ίππο Cardinal κατέκτησε την 3ή θέση με απταιστη διαδρομη και επιβάρυνση ενός βαθμού ποινής από υπέρβαση χρόνου.

Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για ολους τους παρευρισκόμενους στον χώρο ήταν η επίδειξη zumba fitness από τους instructors Μιχάλη Καντσά, Μιμίκα Νήρα, Γιοταλένα Αντωνίου, Χριστίνα Μαλαβάζου, Ιωαννα Πρίονα και τους μαθητές τους που συνδιάσαν χορό, γυμναστική και διασκέδαση.
Ο Ιππικός Ομιλος Χαλκίδος θελει να ευχαριστησει όλες τις επιχειρήσεις της Χαλκίδας για τα δώρα που προσέφεραν και την στηριξή τους.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας