Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Χθες Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ξεκίνησε το Ολοήμερο πρόγραμμα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, με τις απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των γονέων.
Έναρξη λειτουργίας Ολοήμερου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
Έναρξη λειτουργίας Ολοήμερου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Μόλις σήμερα, 7 Oκτώβρη 2013, σχεδόν έναν μήνα μετά την έναρξη του σχολικού έτους,  ξεκίνησε η λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, μετά την έντονη διαμαρτυρία μας ως Συλλόγου Γονέων και χωρίς την οποία ίσως θα περιμέναμε πολλές ημέρες ακόμη, με όλες τις δυσμενείς συνέπειες για τις οικογένειες και τους  εργαζόμενους γονείς των μαθητών. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί εύρυθμα και με το αναγκαίο προσωπικό η λειτουργία του για να μην ξαναχρειαστεί να «ενοχλήσουμε» το Υπουργείο Παιδείας τουλάχιστον γιαυτό το ζήτημα.

Όσο για τις ατάκες του κ. Υφυπουργού Παιδείας «περί συνδικαλιστών που παρέσυραν του γονείς», τον ενημερώνουμε ότι στο Σχολείο μας και στον Σύλλογό μας υπάρχουν μόνο εργαζόμενοι ή άνεργοι γονείς οι οποίοι αγωνιούν για την λειτουργία του και όχι συνδικαλιστές. Γιαυτό ας μιλάει λιγότερο και να δουλεύει για το καλό της Παιδείας περισσότερο.

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας