Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με τις καλύτερες εντυπώσεις σε θεατές και διοργανωτές ολοκληρώθηκε το «1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου» που διοργάνωσε στις 5 & 6 Οκτωβρίου το Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ στο Δήμο Ερέτριας.
Ολοκληρώθηκε το 1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου
Ολοκληρώθηκε το 1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου

Εκατοντάδες κόσμου ήρθαν από την Αττική αλλά και από άλλες περιοχές της Εύβοιας, προκειμένου να παρακολουθήσουν το αγωνιστικό θέαμα  που προσέφεραν δεινοί οδηγοί με τα εντυπωσιακά αγωνιστικά τους οχήματα.

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας στο γραπτό χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους διοργανωτές, το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ αλλά και τους εθελοντές που επί μήνες προετοίμαζαν το «1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου». «Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όπου δοκιμάζονται οι τοπικές κοινωνίες αλλά και οι θεσμοί, οι πρωτοβουλίες των πολιτών για τη διοργάνωση τόσο σημαντικών εκδηλώσεων, όπως το 1ο  Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου, ενισχύει την κοινωνική συνοχή», ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Βελέντζας.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Λώρης Μελετόπουλος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι ο Δήμος Ερέτριας αγκάλιασε και υποστήριξε με όσα μέσα διέθετε τον αγώνα που χαρακτηρίσθηκε «κόσμημα» για την ομορφιά των ειδικών διαδρομών αλλά και για την ασφάλεια συμμετεχόντων και θεατών. Σε ότι αφορά το δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα, ο κ. Μελετόπουλος υπογράμμισε ότι από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση κατάλαβε ότι «μιλούν την ίδια γλώσσα». Ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων και τον αγωνιζόμενο κ. Β. Παπαγγελή για την καθοριστική του συνδρομή στη διοργάνωση.

Στην πανηγυρική τελετή εκκίνησης και παρουσίασης οχημάτων και πληρωμάτων, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2013 στην Κεντρική Πλατεία Αμαρύνθου συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Δ. Σκαρλάς (εκπροσωπώντας το δήμαρχο Ερέτριας  Βασίλη Βελέντζα) και Τρ. Σταματάκος καθώς και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δαφνηφόρος Απόλλων» Α. Τσιριμώκος.

Όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα μπορείτε να τις διαβάσετε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερέτριας, ενώ περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα του Δήμου Ερέτριας στο facebook.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας