Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνάντηση σε υψηλό επίπεδο, παρουσία του Υπουργού Εργασίας, του Υφυπουργού Εργασίας και της Γενικής Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, είχαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Εύβοιας χθες Τρίτη 8 Οκτωβρίου.
Στέφανος Μπασινάς
Στέφανος Μπασινάς

Ο κ. Στέφανος Μπασινάς δήλωσε στο eviaportal ότι η χθεσινή συνάντηση έγινε σε υψηλό επίπεδο, αφού παρέστησαν ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου καθώς και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Άννα Στρατινάκη.

Στη συνάντηση ιεράρχησαν τις πρωτοβουλίες που πρέπει να παρθούν από εδώ και πέρα, προκειμένου να αρθεί το καθεστώς ομηρίας, ενώ προέκυψαν δεσμεύσεις από τη μεριά του κ. Γιάννη Βρούτση.

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα με την κατάληψη, ο κ. Μπασινάς δήλωσε ότι θα ακολουθήσει σήμερα το απόγευμα συνέλευση των σωματείων, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά το σώμα των εργαζομένων για τα αποτελέσματα της συνάντησης και να αποφασίσουν από κοινού για τις μετέπειτα ενέργειες τους, οι οποίες σε κάθε περίπτωση είναι άμεσα εξαρτώμενες με την υλοποίηση των δεσμεύσεων του υπουργού.

Στη χθεσινή συνάντηση εκτός από τους βουλευτές του νομού κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, κ. Βαγγέλη Αποστόλου και κ. Κώστα Μαρκόπουλο, παρεβρέθηκαν ο δήμαρχος Χαλκίδας κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρης Βουρδάνος. Από τη μεριά των εργαζομένων συμμετείχαν εκπρόσωποι του Σωματείου της Σέλμαν, Ιντερκέμ, Νεοσέτ, πρώην Τσαούσογλου και Τσιμέντων Χαλκίδας, καθώς και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας