Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στη συνάντηση των Σωματείων της Εύβοιας με την Πολιτική Ηγεσία (Υπουργός- Υφυπουργός- Γ. Γραμματέας), συμμετείχε ύστερα από πρόσκληση του υπουργού, ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Στη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, έγινε μια ιστορική αναδρομή σχετική με την αποβιομηχάνιση, την ανεργία και την ύφεση που μαστίζουν τον Νομό της Εύβοιας.

Στην παρέμβασή του ο βουλευτής, περιέγραψε την τραγική κατάσταση που βιώνει η Ευβοϊκή κοινωνία καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική μας οικονομία.

Επεσήμανε την αυθαιρεσία πολλών εργοδοτών, την αδρανοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών καθώς και τα έντονα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι-όμηροι κατά το τελευταίο διάστημα.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, πρότεινε μέσα από νομοθετική πρωτοβουλία να υπάρξει η δυνατότητα καταβολής μέρους των δεδουλευμένων με ταυτόχρονη χρέωση της εργοδοσίας έναντι του Δημοσίου.

Ταυτόχρονα, ζήτησε να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση έτσι ώστε και οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στη γκρίζα ζώνη –δηλαδή ούτε απολυμένοι ούτε εργαζόμενοι –να τυγχάνουν ασφάλισης και ιατροφαρμακευτικής κάλυψης.
  
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας