Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Βουρδάνος, επισημαίνει ότι η συνάντηση Γιάννη Βρούτση με εργαζόμενους της Εύβοιας, ήταν προγραμματισμένη με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Κλέαρχου Περγαντά.
Δημήτρης Βουρδάνος
Δημήτρης Βουρδάνος

Όπως μάλιστα αναφέρει, χθες Τρίτη 8 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Εργασίας σε συνάντηση με τα Σωματεία Εργαζομένων, τον Δήμαρχο Χαλκίδας και Βουλευτές του Νομού Εύβοιας, διαβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η συνάντηση της προηγούμενης Παρασκευής 04-10-2013, είχε καθοριστεί από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχο Περγαντά και τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση.

Στη συνέχεια της συνεννόησης αυτής, σήμερα Τρίτη, έγινε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων στις εταιρείες LAFARGE (Τσιμέντα Χαλκίδας), ΙΝΤΕΡΚΕΜ, MHXANIKH, ΣΕΛΜΑΝ, ΝΕΟΣΕΤ και ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ, παρουσία του Πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και των Προέδρων των προαναφερομένων Σωματείων.

Ο Υπουργός  διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι θα γίνει προσπάθεια εξεύρεσης των καλύτερων δυνατών  λύσεων για τα προβλήματα των εργαζομένων.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΥΡΔΑΝΟΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας