Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Vodafone επεκτείνει την πρωτοποριακή υπηρεσία «Προσωπική Εξυπηρέτηση» στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.
«Προσωπική Εξυπηρέτηση» από τη Vodafone σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες
«Προσωπική Εξυπηρέτηση» από τη Vodafone σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Η Vodafone, πρωτοπόρος στην παροχή λύσεων επικοινωνίας για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες των εταιρικών της πελατών και παρέχει λύσεις που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους. Με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της, η Vodafone εφάρμοσε  στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες το επιτυχημένο μοντέλο της προσωπικής εξυπηρέτησης των μεγάλων εταιρικών πελατών.

Επεκτείνοντας την προσωπική εξυπηρέτηση στο σύνολο των πελατών της, η Vodafone ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με κάθε έναν εταιρικό πελάτη ξεχωριστά.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης, λειτουργεί ως εξής:
Σε κάθε επαγγελματία ορίζεται ένας Προσωπικός Σύμβουλος με τον οποίο μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά απευθείας, καλώντας το 1399 -το βραβευμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Εταιρικών Πελατών- για οποιαδήποτε απορία ή αίτημα σχετικά με το πρόγραμμα χρήσης τους, το λογαριασμό, ή ακόμα και για να ενημερωθούν σχετικά με οποιοδήποτε θέμα που αφορά στην επικοινωνία της επιχείρησής τους.

Ταυτόχρονα, στον ίδιο επαγγελματία, ορίζεται και ένας Σύμβουλος Πωλήσεων, ο οποίος βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία με τον Προσωπικό Σύμβουλο και είναι αρμόδιος να επισκέπτεται τους πελάτες  στον επαγγελματικό τους χώρο για να τους βοηθήσει να διερευνήσουν τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, να τους ενημερώσει για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Vodafone  και να βρουν από κοινού νέους τρόπους ανάπτυξης της επιχείρησής τους!

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες η λειτουργία της προσωπικής ομάδας εξυπηρέτησης  για τις μικρές και μεσαίες  επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες,  απέδωσε σημαντικά αποτελέσματα. Η Vodafone πέτυχε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τους δείκτες ικανοποίησης των εταιρικών της πελατών, αναφορικά με την «Εκ των Προτέρων Επικοινωνία (proactive contact)», την «Ευκολία και Απλότητα στην Εξυπηρέτηση», την «Καλύτερη Εμπειρία  Πελάτη» σε κάθε σημείο επαφής με την εταιρεία και την «Καλύτερη Εξυπηρέτηση τηλεφωνικού κέντρου».

Η υπηρεσία Προσωπικής Εξυπηρέτησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχει συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση της εμπιστοσύνης  των πελατών της που εξυπηρετούνται τηλεφωνικά από τον Προσωπικό τους Σύμβουλο.

Για τη Vodafone, η παροχή βέλτιστης εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί στρατηγική της επιλογή! Για το λόγο αυτό, θα συνεχίσει να εξελίσσει και να ανανεώνει διαρκώς τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης που παρέχει, όσο και τα μέσα που διαθέτει στους εταιρικούς πελάτες της προκειμένου να έχουν άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση όποτε το επιθυμούν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το vodafone.gr/business.
Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Συνεδρίασε η Επιτροπή για την κατάρτιση πρότασης έργων ΕΣΠΑ 2021-2027 για την Στερεά Ελλάδα

Συνεδρίασε η Επιτροπή για την κατάρτιση πρότασης έργων ΕΣΠΑ 2021-2027 για την Στερεά Ελλάδα

15/2/2019
Πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στη Λαμία η συνεδρίαση της...
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας