Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Εύβοιας, δηλώνει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εργαζομένων των Σωματείων του Ιδιωτικού Τομέα του νομού μας.
Μαρία Γιαμά, Στέφανος Μπασινάς και Μαρία Σμυρναίου
Μαρία Γιαμά, Στέφανος Μπασινάς και Μαρία Σμυρναίου

Ο αγώνας όλων των εργαζόμενων ενάντια στις εξαθλιωτικές πολιτικές Τρόικας και Κυβέρνησης, στις σφαγιαστικές εργοδοτικές πρακτικές που λειτουργώντας πλέον ασύδοτα, δημιουργούν αφόρητες συνθήκες ανεργίας και απόγνωσης, είναι κοινός στον Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα.

Με τις συλλήψεις των άνεργων και απλήρωτων για μεγάλο διάστημα συναδέλφων μας, στο υπό κατάληψη διοικητήριο της Εύβοιας, επιχειρείται να επιβληθεί κλίμα καταστολής, αστυνομοκρατίας και εκφοβισμού όσων αντιστέκονται στη λαίλαπα των μέτρων που τσακίζουν την Ελληνική κοινωνία.

Προειδοποιούμε ότι η επιχείρηση καταστολής των εργατικών και κοινωνικών αγώνων, δεν θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων ούτε θα αναστείλουν τους αγώνες ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές.

Οι πολύμορφες κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα δε θα σταματήσουν με συλλήψεις αλλά με αλλαγή των επαχθών για την κοινωνία πολιτικών.

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιαμά Μαρία
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας