Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας, Μπάμπης Καραβάς, με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στο Διοικητήριο Εύβοιας.
Μπάμπης Καραβάς
Μπάμπης Καραβάς

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας και το ΠΑΣΟΚ γενικότερα, ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, υποστηρίζοντας κάθε δίκαιο αγώνα που αφορά την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων τους.

Συγκεκριμένα η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας αγωνίζεται διαχρονικά ενάντια στην αποβιομηχάνιση που συντελείται στο νομό μας τις τελευταίες 3 δεκαετίες και στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στην ασυδοσία των εργοδοτών.

Σαφώς και σεβόμαστε το θεσμό της Δικαιοσύνης και τις αποφάσεις της.

Σαφέστατα κατανοούμε τα προβλήματα που δημιούργησε η κατάληψη του Διοικητηρίου, τις τελευταίες εβδομάδες, στους πολίτες του Νομού μας.

Ευχόμαστε όμως, όπως γρήγορα λειτούργησε η Δικαιοσύνη στο θέμα της λήξης της κατάληψης, να λειτουργήσει το ίδιο γρήγορα στο δίκαιο θέμα της αποκατάστασης των  δικαιωμάτων των εργαζομένων που βρίσκονται μήνες τώρα σε εργασιακή ομηρία.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας θα είναι πάντα παρούσα σε δίκαιους αγώνες και διεκδικήσεις. Σε αγώνες και διεκδικήσεις όμως που γίνονται με την κοινωνία, για την κοινωνία και τελικά θα είναι προς όφελος όλου του κοινωνικού ιστού.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας