Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο των Εργαζομένων Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, με την οποία καταδικάζει την εισβολή των ΜΑΤ στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, ξημερώματα της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου.
Βαγγέλης Σταματούκος, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας
Βαγγέλης Σταματούκος, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας

Το Δ.Σ καταδικάζει και καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της Περιφέρειάς μας την πολιτική της κυβέρνησης στη λογική του νόμος και τάξη, που εννοεί να επιβάλλει την κρατική πυγμή στους εργαζόμενους που διεκδικούν τα δικαιώματά τους και να αφήνει στο απυρόβλητο τους κεφαλαιοκράτες εκμεταλλευτές.

Η απόφαση της κυβέρνησης να ανακόψει τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων που με την κατάληψη του διοικητηρίου της Εύβοιας επί 36 ημέρες με την επέμβαση των δυνάμεων καταστολής, δείχνει ότι είναι πιστή στην εξυπηρέτηση των προνομίων των καπιταλιστών και ότι δεν της καίγεται καρφί για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η συμπαράσταση του συλλόγου μας στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων πρέπει να θεωρείται δεδομένη και παράλληλα θα πρέπει να αναπτύξουμε δράση πολύμορφη που θα αναδείξει και τα δικά μας προβλήματα, που έχουν να κάνουν με την ποιότητα της ζωής μας, τις συνθήκες εργασίας, τις μειώσεις των αποδοχών μας, τις διαθεσιμότητες – κινητικότητες – απολύσεις – εκμηδένιση εφάπαξ, ζητήματα με ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη και όλα τα υπόλοιπα, π.χ κινήσεις, απλήρωτες υπερωρίες.

Καλούμε τους συναδέλφους μας και όλους τους εργαζόμενους  ενωμένοι στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται όλα αυτά τα χρόνια, με στόχο την ανατροπή της.

Δηλώνουμε ότι δεν πτοούμαστε από κατασταλτικές επεμβάσεις, αυτές μας δυναμώνουν και μας κάνουν πιο αποφασιστικούς να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Από  το Δ.Σ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Θοδωρής (19/10/2013 1:51:51 πμ)
Καλά τα λένε. 36 ημέρες είχαν αράξει σπίτι και έπαιρναν μισθό κανονικά, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν, τι κρίμα που σταμάτησε και πρέπει να επιστρέψουν στα πόστα τους! Να δούμε πότε θα τους στείλουν και εκεί έλεγχο παρουσίας να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, γιατί ακούγεται ότι πέρα από αυτούς που δεν πατάνε το πόδι τους, είναι αρκετοί και αυτοί που πηγαίνουν 1 ώρα μετά, φεύγουν 2 ώρες ενδιάμεσα και μία ώρα νωρίτερα ...
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.

Αρχή της σελίδας