Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αναφορά κατάθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης προς το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, μετά από τη λήψη επιστολής διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίου Ευβοίας για την επιχειρούμενη επιβολή διοδίων στο δρόμο Χαλκίδας – Σχηματαρίου.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Ενώ οι πολίτες της Εύβοιας στενάζουν από τις συνέπειες της πολυετούς κρίσης, προωθείται η επιβολή διοδίων σε ένα σημείο που βρίσκεται στα όρια του νομού χωρίς να προβλέπεται η βελτίωση της συγκεκριμένης διαδρομής. Ο συγκεκριμένος δρόμος που κατασκευάστηκε με ευρωπαικές χρηματοδοτήσεις και εθνικούς πόρους, έχει παραχωρηθεί στην κοινοπραξία "Νέα Οδός", η οποία δεν εκτελεί έργα στην περιοχή αλλά έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση της Ιονίας οδού.

Ο Νομός της Εύβοιας, στερείται των πολύτιμων έργων οδοποιίας που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην αντιστροφή των αρνητικών συνεπειών της κρίσης και αντ’ αυτού καλείται να πληρώσει καθημερινό τίμημα χωρίς αντικρίσματα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας