Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή απέστειλαν οι Ανεξάρτητοι ΈΛληνες Κεντρικής Εύβοιας, αναφορικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.
Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας
Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεντρικής Εύβοιας

Αντί η συγκυβέρνηση να σκύψει πάνω στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας, μετά το κλείσιμο εργοστασίων και επιχειρήσεων και το υψηλότατο ποσοστό ανεργίας που αγγίζει το 40%, έστειλε τις δυνάμεις καταστολής στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας να συλλάβουν τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση, αποδεικνύοντας έτσι ποιές είναι οι λύσεις που προτείνουν στα προβλήματα της κοινωνίας της Εύβοιας.

Αυτό αποτελεί μια σαφή προειδοποίηση για την τακτική που θα ακολουθήσουν στο νέο Μνημόνιο που έρχεται, στις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και στην περαιτέρω εξαθλίωση της κοινωνίας.

Πριν από 73 χρόνια τέτοιες μέρες ο λαός μας είπε ΟΧΙ στον φασισμό και  προστάτευσε την εδαφική του ακεραιότητα και την εθνική του ανεξαρτησία, γράφοντας το Έπος της Πίνδου. Σήμερα καλούμαστε να πούμε ένα νέο μεγάλο ΟΧΙ στον «φασισμό» της κυβέρνησης, στο ναζισμό που προσπαθεί να εδραιωθεί στη χώρα, στα μνημόνια και στην υποτέλεια.

Εμείς οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ως ένα πατριωτικό μέτωπο, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα.

Συμπαραστεκόμαστε στους πολίτες  της Εύβοιας και στους πολίτες όλης της Ελλάδας ενάντια στη Νέα Κατοχή.

Από τη Συντονιστική Επιτροπή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας