Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μεταξύ των κινητοποιήσεων είναι και η συμμετοχή των σωματείων που μετείχαν στην κατάληψη του Διοικητηρίου Ευβοίας, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για τις επόμενες κινητοποιήσεις είναι οι εξής:

1. Συγκέντρωση αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 9.00΄π.μ. στο Εργατικό Κέντρο και πορεία διαμαρτυρίας μέχρι  την Περιφερειακή Ενότητα Ν.Εύβοιας.

2. Την ίδια  μέρα Τρίτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων στο μέγαρο του Δημαρχείου στη Φαρμακίδου (παραλία).

3. Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 11.00΄π.μ. συμμετοχή στη Περιφέρεια στη Λαμία στο προγραμματισμένο Περιφερειακό Συμβούλιο.

4. Συμμετοχή στην παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου, μαζί με όλα τα Σωματεία που συμμετείχαν στην κατάληψη - διαμαρτυρία (Συλληφθέντες, Άνεργοι, Όμηροι, Απλήρωτοι, Εργαζόμενοι).

5. Συμμετοχή στην Απεργιακή Κινητοποίηση που εξήγγειλε η Γ.Σ.Ε.Ε. στις 6 Νοεμβρίου.

Καλούμε όλους τους φορείς – κόμματα – προσωπικότητες κ.λ.π., που δήλωσαν την συμπαράστασή τους στην κατάληψη – διαμαρτυρία και για την βίαιη καταστολή της, να την δείξουν με τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις – δράσεις των Σωματείων εργαζομένων και του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΕΝΤΕ ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΓΡΟΘΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας