Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Στέφανου Μπασινά, ο Γιάννης Γκοσιμήδας, παρά την παύση των καθηκόντων του από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Κλέαρχο Περγαντά, συνεχίζει να πραγματοποιεί τακτικές επισκέψεις στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας.
Το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας
Το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας

Είναι γνωστό ότι στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας, ο Κλέαρχος Περγαντάς έπαυσε από τα καθήκοντα του τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Αθανάσιο Μπουραντά. Η "μπάλα" πήρε όμως και το Γιάννη Γκοσιμήδα, αφού και εκείνον τον έπαυσε ο Περιφερειάρχης.

Με τη λήξη της κατάληψης ο Γιάννης Γκοσιμήδας, πήγε στο γραφείο του για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα. Όμως οι επισκέψεις του  στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας συνεχίζονται ακόμα και μετά την απομάκρυνσή του, γεγονός που έχει προκαλέσει απορία και έκπληξη σε πολλούς, αφού φαίνεται να αγνοεί τις εντολές του Περιφερειάρχη, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Στέφανου Μπασινά.

Ο ίδιος μάλιστα ο κ. Στέφανος Μπασινάς, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Να πάρει θέση ο Περιφερειάρχης και να απαντήσει, γιατί ο Γκοσιμήδας εξακολουθεί να πηγαίνει στο γραφείο του”;
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας