Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ν.Ε. του ΚΚΕ, απαντάει στον αντιδήμαρχο, Κώστα Ρουσόπουλο με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, για το θέμα που προέκυψε με τις αφίσες του κόμματος:
ΚΚΕ
ΚΚΕ

"Ψεύδεται ασύστολα ο κ. αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για την καθαριότητα της Χαλκίδας, όταν κατηγορεί στελέχη του ΚΚΕ για προπηλακισμούς σε εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου.
Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι το ΚΚΕ υπερασπίζεται με πάθος τα δικαιώματα των εργαζομένων στην καθαριότητα και γενικότερα στους ΟΤΑ, ενώ το κόμμα του κ. αντιδημάρχου που κυβερνά τους κρατάει όμηρους συμβασιούχους για εκλογική πελατεία , με χαμηλούς μισθούς και περιορισμένα δικαιώματα.

Το ΚΚΕ θα περιφρουρήσει το δικαίωμά του στην προβολή των θέσεών του, από τους «κυνηγούς» της πολιτικής αφίσας,  που σφυρίζουν αδιάφορα στον χαρτοπόλεμο της εμπορικής αφίσας. Στις 8 του Ιούνη που δεν θα υπάρχει ούτε η διακομματική ως δικαιολογία, ο κ. αντιδήμαρχος θα μείνει με την σκληρή πραγματικότητα των σκουπιδιών , που πνίγουν την Χαλκίδα (παρότι οι δημότες της έχουν τα ακριβότερα δημοτικά τέλη).
Εμείς για να μην υπάρχει στα λεγόμενά μας καμιά δόση υπερβολής, θα καλέσουμε από την Δευτέρα των Ευρωεκλογών τους δημότες, να στείλουν μερικές φωτογραφίες από τις βρώμικες γειτονιές στον κ. αντιδήμαρχο. Έτσι για να διαπιστώσει και ο ίδιος, ότι στη Χαλκίδα έχει άλλα πολύ πιο σοβαρά ζητήματα να αντιμετωπίσει ο τομέας καθαριότητας του δήμου και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος, από το να κυνηγάει τις προεκλογικές αφίσες του ΚΚΕ".
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας