Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ στην είσοδο του Κτηρίου Αντιπεριφέρειας Εύβοιας προς τους εργαζόμενους των εργοστασίων Τσιμέντα Χαλκίδας, Σέλμαν, Νεοσέτ, Ιντερκέμ, Μηχανική οι οποίοι βρίσκονταν σε διαμαρτυρία μαζί με εργαζόμενους από Σωματεία της περιοχής για το δικαίωμα τους στη δουλειά και για τη πληρωμή των δεδουλευμένων τους.
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας

Για άλλη μια φορά φάνηκε ποια πολιτική εφαρμόζει η κυβέρνηση. Τη πολιτική να υπερασπίζεται τους βιομήχανους και τις πολυεθνικές που ανοιγοκλείνουν τα εργοστάσια και αφήνουν απλήρωτα δεδουλευμένα αλλά τους εργαζόμενους που αγωνιούν για το μέλλον το δικό τους και των οικογενειών τους, τους αντιμετωπίζουν σαν κοινούς εγκληματίες.

Η πολιτική ηγεσία του τόπου (Περγαντάς και Μπουραντάς) επέλεξαν να μην απαντήσουν ευθέως στις κλήσεις της περιφερειακής συμβούλου της ΔΑΣ, Σοφίας Ντούρου που βρισκόταν μαζί με τους εργαζόμενους στην είσοδο του Κτηρίου και εμμέσως έλεγαν ότι δεν βρίσκονται τα ΜΑΤ με δική τους εντολή εκεί. Ταυτόχρονα, Περιφερειάρχης και Εισαγγελέας δεν έπαιρναν την ευθύνη να απομακρύνουν τα ΜΑΤ τα οποία από ότι φάνηκε δεν είχαν προσκληθεί από κανέναν εκεί(!!!).

Οι εργαζόμενοι μπορούν με τη μαζική τους συμμετοχή, με την οργάνωση του αγώνα τους, την ταξική τους ενότητα να επιβάλουν το δίκιο τους.

  • Να ανοίξουν τα εργοστάσια
  • Να παρθούν πίσω οι απολύσεις
  • Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα
Tags:
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας