Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι.
Νίκος Γεωργάτος
Νίκος Γεωργάτος

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδος, μετά τη χθεσινή Συνεδρίαση, αποφάσισαν το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013.

Εν όψει της οικονομικής κρίσης, όπως ήδη γνωρίζετε, προστέθηκαν δύο ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι οι οποίες θα πραγματοποιούνται στα πρώτα δεκαήμερα του Νοεμβρίου και του Μαΐου. Οι τέσσερις εκ των επτά Κυριακών που έχουν ήδη θεσμοθετηθεί αφορούν στην πρώτη Κυριακή κάθε μίας από τις τέσσερις εκπτωτικές περιόδους.

Παρότι είμαστε αντίθετοι με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, οι 7 είναι ήδη θεσμοθετημένες και δεν μας δίνεται η ευκαιρία να πράξουμε αντίθετα δεδομένου ότι η αγορά της Αθήνας και του Πειραιά ακολουθούν τη γραμμή αυτή. Ωστόσο θα επανέλθουμε του θέματος, για τις επόμενες Κυριακές των εκπτώσεων για το επόμενο Έτος.

Ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και πως αυτή η ενέργεια γίνεται προς όφελος του καταναλωτικού κοινού. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους συναδέλφους να προσπαθήσουν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερες εκπτώσεις με σκοπό να βοηθήσουμε τον καταναλωτή να στηρίξει την αγορά της πόλης μας.

Το ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος και το οποίο παρακαλούμε τους συναδέλφους να τηρήσουν για την ομαλή λειτουργία της αγοράς είναι 11:00-16:00 μ.μ.

Για το Δ.Σ,

Ο Πρόεδρος

Γεωργάτος Νικόλαος

Ο Γεν. Γραμματέας

Αίσωπος Νικόλαος
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας