Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με μαζικότητα και αγωνιστική εγρήγορση ολοκληρώθηκε η χθεσινή συγκέντρωση σωματείων και φορέων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, η οποία είχε το χαρακτήρα προετοιμασίας της απεργίας στις 6 του Νοέμβρη, καθώς και την έκφραση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους από τα πέντε κλειστά εργοστάσια της περιοχής (ΣΕΛΜΑΝ, ΝΕΟΣΕΤ, ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ΙΝΤΕΡΚΕΜ).
Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο προετοιμασίας του ΠΑΜΕ, για την απεργία της 6ης Νοεμβρίου
Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο προετοιμασίας του ΠΑΜΕ, για την απεργία της 6ης Νοεμβρίου

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Βαρελάς Παναγιώτης, μέλος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο οποίος ανέδειξε την αναγκαιότητα της οργανωμένης πάλης ενάντια στους εργοδότες αλλά και στις κυβερνήσεις τους, σαν τη μοναδική διέξοδο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Εξάλλου, αναφορά έγινε στο ρόλο και στη δράση των δυνάμεων καταστολής, με παράδειγμα τα πρόσφατα γεγονότα της περιοχής, κατά τα οποία οι απλήρωτοι και ανασφάλιστοι εργαζόμενοι των κλειστών εργοστασίων δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ.

Μετά το χαιρετισμό ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας, κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκε η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την απεργία, σε εργαζόμενους στα εμπορικά καταστήματα αλλά και στον κόσμο γενικότερα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας