Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Ευβοίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, στον Υπουργό Ναυτιλίας, για την επικείμενη μείωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων στη γραμμή Ραφήνα-Μαρμάρι.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Το πλήρες κείμενο της αναφοράς είναι το ακόλουθο:

Προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου

Θέμα: «Μείωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων Ραφήνα- Μαρμάρι».
Ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, την με ημερομηνία 24-10-2013, επιστολή του Δήμου Καρύστου Νομού Εύβοιας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου. Η επιστολή αναφέρεται στην σχεδιαζόμενη μείωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων στη γραμμή Ραφήνα-Μαρμάρι. Στην επιστολή επισημαίνεται ότι εδώ και δεκαετίες το πρωινό δρομολόγιο (10:15) εξυπηρετεί εκατοντάδες κατοίκους για τη μετακίνησή τους.

Ο Δήμος Καρύστου ζητά από την εταιρεία ¨Κοινοπραξία Πλοίων Ραφήνας- Μαρμαρίου¨ να αναιρέσει τα σχέδιά της και να επαναφέρει τα δρομολόγια τα οποία υφίστανται εδώ και χρόνια και εξυπηρετούν όχι μόνο τις μετακινήσεις των δημοτών αλλά και τις εμπορικές ανάγκες ιδίως των ιδιοκτητών λατομείων. Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ο δήμος ζητά να συμβάλλει άμεσα έτσι ώστε να ακυρωθεί η σχεδιαζόμενη μείωση των δρομολογίων μέσω του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Παρακαλούμε τις δικές σας ενέργειες.

Ο καταθέτων βουλευτής

Δημήτρης Αναγνωστάκης
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας