Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με τη συμπαράσταση και την έμπρακτη υποστήριξη του σπουδαίου Δασκάλου της Παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη, ιδρύθηκε στη Χαλκίδα η Μουσική Σχολή «Χρόνης Αηδονίδης».
Μουσική Σχολή «Χρόνης Αηδονίδης»
Μουσική Σχολή «Χρόνης Αηδονίδης»

Σκοπός και ευθύνη της Σχολής είναι διάσωση και διάδοση της πατρώας ελληνικής μουσικής, μέσω της εκμάθησης των λαϊκών παραδοσιακών μουσικών οργάνων και του παραδοσιακού τραγουδιού, από εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές, οι οποίοι κατά την πλειοψηφία τους αποτελούν για αρκετά χρόνια τους συνεργάτες του Χρόνη Αηδονίδη.

Η Σχολή λειτουργεί με βασικό γνώμονα και κανόνα την αγάπη και το μεράκι για την παραδοσιακή μουσική, με σεβασμό στο παρελθόν και την ευθύνη προς το μέλλον, την ελπίδα και την υποστήριξη στους νέους ανθρώπους που θα απαρτίζουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές της παραδοσιακής μουσικής αλλά και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας που καλλιεργείτε μέσα από την ορχήστρα και τη χορωδία της Σχολής.

Διεύθυνση: Λευτέρης Πνευματικός & Ηλίας Μαυρίκης.
 
Το τμήμα παραδοσιακού τραγουδιού της Μουσικής Σχολής «Χρόνης Αηδονίδης». με έδρα τη Χαλκίδα, με τη διδασκαλία της Νεκταρία Καραντζή θα ξεκινήσει να λειτουργεί απο το Νοέμβριο. Τα μαθηματα θα λαμβανουν χωρα δυο φορες το μηνα. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Ενημερώνονται οι υποψήφιοι σπουδαστές ότι κατα διαστήματα θα πραγματοποιεί, αποκλειστικά στο πλαισιο λειτουργιας του τμηματος, σεμινάρια ο ίδιος ο Δάσκαλος Χρόνης Αηδονιδης.
 
Διεύθυνση: Περικλέους Σταύρου 19 Χαλκίδα.
Τηλέφωνο πληροφοριών και εγγραφών: 2221 30 6474
email: [email protected].
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας