Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σχετικά με το μείζον θέμα της μείωσης των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της γραμμής Μαρμάρι - Ραφήνα και την επικειμένη αυριανή συζήτηση, μεταξύ Δήμου, φορέων και πολιτών, προκειμένου να συζητηθούν πιθανοί τρόποι κινητοποίησης, ο συνδυασμός ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.
Συμμετοχική δημοτική κίνηση Δήμου Καρύστου
Συμμετοχική δημοτική κίνηση Δήμου Καρύστου "Αλλιώς!"

"Αλλιώς!" δηλώνει ότι:

* η απόφαση της πλοιοκτήτριας εταιρείας να ελαττώσει τα δρομολόγια, λόγω της μείωσης των εισιτηρίων, είναι αποτέλεσμα της περιορισμένης πλέον αγοραστικής δυνατότητας των πολιτών από τις πολιτικές που ασκούνται και τα μέτρα που λαμβάνονται στο πλαίσιο των μνημονιακών δεσμεύσεων.

* είναι επιβεβλημένο να ασκηθεί, έστω και καθυστερημένα, πίεση προς τους πλοιοκτήτες, με δυναμικές κινητοποιήσεις, απέναντι σε εκείνους που σε λίγο πιθανώς να πουν: «εμάς μας συμφέρει να κάνουμε δρομολόγια μόνο Χριστούγεννα, Πάσχα και τον Αύγουστο».

* πέρα από την όποια αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, αυτό που έχει ανάγκη η περιοχή είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης, με σαφή προσανατολισμό στον τουριστικό τομέα, έτσι ώστε ακόμα και μέσα στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, να διατηρήσει αρχικά αλλά και να καταφέρει να αυξήσει στη συνέχεια, την επισκεψιμότητά της.

Τέλος, ελπίζουμε αύριο να συμβάλουμε όλοι σε μια ουσιαστική συζήτηση και να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες υλοποιήσιμες αποφάσεις σε σχέση με τους τρόπους και τα μέσα αντίδρασης.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας