Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απάντηση στην αναφορά του βουλευτή Ευβοίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, έδωσε το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με υποχρεωτικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών από τα τμήματα ένταξης στο Ειδικό Σχολείο Χαλκίδας.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας ανέφερε την υποχρεωτική μετακίνηση 11 εκπαιδευτικών από τμήματα ένταξης στο Ειδικό Σχολείο Χαλκίδας. Το Υπουργείο αναφέρει ότι με την 129131/13-9-2013 Υ.Α. ,οι εκπαιδευτικοί που τοποθετήθηκαν σε τμήματα ένταξης θα διατεθούν υποχρεωτικά για την κάλυψη των αναγκών των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και εκπαίδευσης.

Ενημερώνει επίσης ότι έχουν πραγματοποιηθεί 36 προσλήψεις δασκάλων και 7 νηπιαγωγών για την κάλυψη των αναγκών των ΣΜΕΑΕ και των τμημάτων ένταξης στο νομό Εύβοιας, καθώς και 15 προσλήψεις δασκάλων και 3 νηπιαγωγών για την κάλυψη των αναγκών της Παράλληλης Στήριξης για το νομό της Εύβοιας.

Επισημαίνεται η έστω και αργοπορημένη διορθωτική κίνηση του Υπουργείου Παιδείας, ύστερα από τις σχετικές παρεμβάσεις για το συγκεκριμένο θέμα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας