Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με απόφαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο στις 24 Οκτωβρίου, αποφάσισε μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά το κλείσιμο της Περιφέρειας , σε ένδειξη συμπαράστασης στην Γενική Απεργία που αποφάσισαν η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Κλέαρχος Περγαντάς
Κλέαρχος Περγαντάς

Επίσης το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε τα ανωτέρω επειδή δεν έχουν ακόμη αποδοθεί στις Περιφέρειες τα χρήματα τα οποία δικαιούνται (ΚΑΠ) με αποτέλεσμα μεγάλες δυσχέρειες στον Περιφερειακό Προγραμματισμό.

Κλειστή θα παραμείνει και η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, αφού σύμφωνα με επιστολή της προς τους εργαζόμενους ανακοινώνει τα ακόλουθα:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του, συζήτησε τα προβλήματα των χρηματοδοτήσεων της Περιφέρειας που καθυστερούν απελπιστικά, από τα αρμόδια Υπουργεία, αφού ο χρόνος τελειώνει και ακόμα δεν έχουν δοθεί οι χρηματοδοτήσεις από τους θεσμοθετημένους πόρους (Κ.Α.Π.).

Συζήτησε επίσης τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της Εύβοιας και για τα δύο (2) αυτά θέματα αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της Περιφέρειας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013, με το κλείσιμο όλων των Γραφείων Περιφερειακών Ενοτήτων Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Καλούμε τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας για την συμμετοχή στις κινητοποιήσεις».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας