Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Κυριακή 3 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε από τη πλατεία Αγοράς, κατευθύνθηκε προς τον κυριότερο εμπορικό δρόμο της πόλης, την Αβάντων και κατέληξε στον συμβολικό αποκλεισμό επιχείρησης που αντιπροσωπεύει το μεγάλο εμπορικό κεφάλαιο στη περιοχή.

Παράλληλα η ΕΙΥΧ καλούσε κάθε εργαζόμενο και επαγγελματία του εμπορίου στη μάχη για να μην καταργηθεί στη πράξη η αργία της Κυριακής, απέναντι στα συμφέροντα των μονοπωλίων και των πολυεθνικών. Καλούσε επίσης τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους που βρέθηκαν στην Αβάντων την Κυριακή το πρωί να σταθούν στο πλευρό των εργαζόμενων του εμπορίου και να τους στηρίξουν για να μην ανοίξει κανένα μαγαζί, καμιά Κυριακή, να υπάρχουν ανθρώπινα ωράρια για όλους, να έχουν όλοι οι εργαζόμενοι τη δυνατότητα να περνάνε την Κυριακή με τις οικογένειές τους και όχι να τη βγάζουν δουλεύοντας ατελείωτες ώρες μέσα στα μεγάλα καταστήματα και τις πολυεθνικές για να αυξάνουν αυτές τα κέρδη τους.

Στο τέλος της κινητοποίησης ανανεώθηκε το ραντεβού στην Πανελλαδική, πανεργατική απεργία στις 6 του Νοέμβρη και στην απεργιακή κινητοποίηση στου ΠΑΜΕ, στη πλατεία Αγοράς 11πμ. 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας