Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Γρήγορα λειτούργησαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της πολιτείας στην περίπτωση καταγγελιών σχετικά με παραβάσεις στα εκπαιδευτήρια Άλφα στη Χαλκίδα..
Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

 Αμέσως, η αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, κατόπιν και της εντολής του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου, διαβίβασαν στη δευτεροβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης της Εύβοιας τις καταγγελίες και μέχρι σήμερα έχουν ήδη συντελεστεί τα ακόλουθα:

Για τις μεν καταγγελίες με αριθ. Πρωτ. 35564 και 35615 της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) έχει ολοκληρωθεί ΕΔΕ και η υπόθεση παραπέμπεται στο πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο αναλαμβάνει από εδώ και πέρα. Για τη δε καταγγελία με αριθ. Πρωτ. 37119, που διαβιβάστηκε πριν από λίγες ημέρες, στις 31 Οκτωβρίου, έχει ήδη οριστεί ανακριτής για 2η ΕΔΕ, στον οποίο αποστέλλονται όλα τα στοιχεία της υπόθεσης που έχει συγκεντρώσει η Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης από το σχολείο.

Η ενημέρωση για την πορεία της διαβίβασης των παραπάνω καταγγελιών δίδεται ως απάντηση σε εκφρασμένες ανακρίβειες για δήθεν «ανοχή» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε τέτοια φαινόμενα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας