Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας καταδικάζει την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ενώ δηλώνει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Στέφανος Μπασινάς
Στέφανος Μπασινάς

Η εισβολή των ΜΑΤ, η ανακατάληψη του Διοικητηρίου της Εύβοιας και η σύλληψη εργαζομένων που υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους, αποτέλεσαν την πρόβα τζενεράλε της εισβολής στο Ραδιομέγαρο  της Παρασκευής.

Η Κυβέρνηση των υποτελών, ειδικεύεται στην πρακτική του ρεσάλτο, προκειμένου να επιβάλλει τις αντεργατικές και αντιδημοκρατικές επιλογές της.

Χρησιμοποιεί τις δυνάμεις προστασίας του Νόμου και των πολιτών για να εφαρμόσει παράνομες και αντιλαϊκές αποφάσεις.

Με πράξεις  Νομοθετικού Περιεχομένου και Προεδρικά Διατάγματα και την συνεπικουρία των δυνάμεων καταστολής, επιδεικνύοντας πυγμή και αποφασιστικότητα, ισοπεδώνουν δημοκρατικές ελευθερίες, δικαιώματα και κατακτήσεις, στο όνομα ενός ψευδεπίγραφου  εκσυγχρονισμού, επαναφέροντας στη μνήμη μας τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας μας.

Η λογική της Κυβέρνησης στο δόγμα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» την έχει οδηγήσει προ πολλού σε οριστικό διαζύγιο με την κοινωνία.

Οι εργαζόμενοι της Εύβοιας, που βιώνουν έντονα τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής και έζησαν στο  πετσί τους, τις  μεθόδους επιβολής αυτών των αποφάσεων εκφράζουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όλους τους εργαζόμενους που δίνουν τη μάχη για την υπεράσπιση στο δικαίωμα της εργασίας τους.

Καταγγέλουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο της Κυβέρνησης και δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, ενωμένοι με τους εργαζόμενους όλης της χώρας, για  να αποτρέψουμε τους  αντεργατικούς σχεδιασμούς, που επιβάλλουν Κυβέρνηση, Τρόικα και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ

Είμαστε στην πρώτη γραμμή του Αγώνα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας