Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στην εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία πολιτών Δημοκρατική Χαλκίδα σήμερα Τετάρτη 13/11 στις 17.30 μμ στο Διοικητήριο Χαλκίδας (λεωφόρος Χαϊνά 93), θα παρευρεθούν σημαντικά πολιτικά πρόσωπα του Νομού Ευβοίας.
Κώστας Χαϊνάς
Κώστας Χαϊνάς

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου στις 5:30 μμ στο Διοικητήριο της Χαλκίδας,  που διοργανώνει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας πολιτών με θέμα : “Η Δημοκρατική Χαλκίδα απαντά ενωμένη στο φασισμό, τη ξενοφοβία, το ρατσισμό και το ναζισμό και καταδικάζει τη βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται”, δήλωσαν συμμετοχή μέχρι στιγμής :
 
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Περιφερειάρχης κος Περγαντάς Κ., ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κος Μπουραντάς Α., οι οποίοι φιλοξενούν την εκδήλωση στο Διοικητήριο της Εύβοιας,  θα παραβρεθούν προσωπικά στην εκδήλωση.
 
Ο Υφυπουργός Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κος Κεδίκογλου Σίμος, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ κος Κεδίκογλου Συμεών ο οποίος θα παραβρεθεί ο ίδιος προσωπικά στην εκδήλωση, ο Βουλευτής Ευβοίας της Δημοκρατικής Αριστεράς κος Αναγνωστάκης Δ.
 
Θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο γιος του Μαρδοχαίου Φριζή, Ιάκωβος.
 
Επίσης, μας έστειλαν επιστολή υποστήριξης και συμπαράταξης, ο κος Κώστας Δερβεντζής, Περιφερειακός  Έφορος Προσκόπων Ευβοίας εκπροσωπώντας το Σώμα Προσκόπων Ευβοίας, και πολλοί πολίτες ζήτησαν να συμμετέχουν στην Επιτροπή Πρωτοβουλίας πολιτών.
 
Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση έχουμε στείλει σε όλους τους βουλευτές και σε όλα τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα της Εύβοιας και τους έχουμε ζητήσει να παραβρεθούν και να χαιρετίσουν στην εκδήλωση.
  
Επιτροπή Πρωτοβουλίας

www.dikokratikichalkida.blogspot.gr
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας