Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
O μαιευτήρας-γυναικολόγος Dr. Γεώργιος Σάρλης μέσα από την κατηγορία Υγεία του eviaportal θα δίνει συμβουλές για γυναικολογικά θέματα και θα περιμένει τις δικές σας ερωτήσεις.
Συμβουλές γυναικολογικών θεμάτων από τον μαιευτήρα-γυναικολόγο Dr. Γεώργιο Σάρλη
Συμβουλές γυναικολογικών θεμάτων από τον μαιευτήρα-γυναικολόγο Dr. Γεώργιο Σάρλη

O Dr Γεώργιος Σάρλης γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή του είναι από το χωριό Ταξιάρχες στην Κύμη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών από το 1986 και ειδικευμένος από το 1994, με εξειδίκευση στην υπερηχογραφία (Γυναικολογική -Μαιευτική-Μαστών), στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση και στη Μαστολογία.

Για αρκετά χρόνια ήταν συνεργάτης του Μαιευτηρίου και υπεύθυνος του γυναικολογικού τμήματος του Ιατρικού Αθηνών στην κλινική Ψυχικού έως το 2005.

Σήμερα συνεργάζεται με το μαιευτήριο ΓΑΙΑ το οποίο εδρεύει στο Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι στο οποίο, είμαι μέλος της αρχικής ιδρυτικής ομάδας.

Το 2008 μαζί με άλλους συναδέλφους ιδρύσαν το κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης και Διαγνωστικό κέντρο MEDIMALL Ι.Α.Ε που εδρεύει στον Πύργο Αθηνών και το 2010 το MEDICALL TOURISM ASSOCATION GREECE  που δέχεται περιστατικά για νοσηλεία στην Ελλάδα από όλο τον κόσμο.

Από τον Ιούνιο του 2013 ασχολείται στο ιατρείο του με τη πρωτοποριακή μέθοδο πρόληψης του καρκίνου του μαστού με έκκριμα θηλής  το HALO breast pap test (test pap μαστού). Έχοντας ένα από τα πρώτα 5 μηχανήματα που εισήχθησαν στην Ελλάδα και το μοναδικό στην Κεντρική Ελλάδα σε συνεργασία με ο πανεπιστήμιο HARVARD.

Dr. Γεώργιος Σάρλης
Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
Νεοφύτου 48Α Χαλκίδα, κιν: 6972910014
Τηλ/fax:22210 80900
Email:[email protected]
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας