Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων του «Ενιαίου Ψηφοδελτίου Εκπαιδευτικών», για τις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.
Ενιαίο Ψηφοδέλτιο
Ενιαίο Ψηφοδέλτιο

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις το ζητούμενο από τους συναδέλφους ήταν και είναι η ενότητα και οι ειλικρινείς προσωπικότητες (κι όχι παραταξιακές) τοποθετήσεις.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας η μόνη πρόταση που καταχειροκροτήθηκε ήταν αυτή της συγκρότησης ενιαίου ψηφοδελτίου όπου θα μπορούν όλοι οι συνάδελφοι, πέρα και πάνω από παρατάξεις, να θέσουν υποψηφιότητα και να εκλεγούν με γνώμονα τις προσωπικές τους θέσεις.

«Δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα», το ενιαίο ψηφοδέλτιο κατεβαίνει σε πολλούς συλλόγους (και σε συλλόγους της Εύβοιας), ασφαλώς και υπάρχουν ενιαία ψηφοδέλτια που κατεβαίνουν παράλληλα με παραταξιακά κι έχουν ευρύτατη αποδοχή  από τους συναδέλφους μας (βλέπε Χαλκιδική, Δράμα κ.α.)

Στις προσεχείς εκλογές (21 Νοεμβρίου 2013) για το Σύλλογο Δασκάλων Χαλκίδας αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη τις ιδεολογικές, παραταξιακές «ταυτότητές» μας και επιλέγουμε να κατέβουμε όλοι μαζί σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ όπου ο καθένας θα καταθέτει τις προσωπικές θέσεις και τις προτάσεις του.

Δεν αποτελούμε νέα παράταξη, στόχος μας είναι επιτέλους να γίνει πράξη αυτό που φαίνεται ότι είναι απαίτηση του Κλάδου : η σε τοπικό επίπεδο υπέρβαση των παραταξιακών λογικών, η προσπάθεια για ενότητα, η κατάργηση στην πράξη των διαχωριστικών γραμμών, η ανάληψη της προσωπικής ευθύνης που αναλογεί στον καθένα μας.

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο

 1. Καμαριώτη Έλενα, δασκάλα
 2. Λούκας Παναγιώτης, δάσκαλος
 3. Μαγγελάκη Δώρα, νηπιαγωγός
 4. Μπλέτσας Χρήστος, δάσκαλος
 5. Παπαθανασίου Θανάσης, γυμναστής
 6. Πριμηκυρίου Ευαγγελία, δασκάλα
 7. Τσινής Κώστας, δάσκαλος
 8. Τσιότρας Παναγιώτης

Υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή

 1. Δολιανίτη Βίκυ, νηπιαγωγός
 2. Μπέλλου Άρτεμις, δασκάλα
 3. Παπαθανασίου Ευαγγελία, νηπιαγωγός
 4. Φώτου ΓεώργιοςΚάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας