Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι φήμες που ήθελαν εδώ και αρκετό καιρό τον Γιάννη Καρούζο να επιστρέφει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, επιβεβαιώθηκαν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, ύστερα από ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας των νέων διοικητών στην Περιφέρεια Στερεάς.
Γιάννης Καρούζος
Γιάννης Καρούζος

Ο Γιάννης Καρούζος ήταν διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας το 2009, όπου είχε καταγράψει τα προβλήματα του νοσοκομείου και είχε αναλάβει πρωτοβουλίες αναβάθμισης του νοσοκομείου Χαλκίδας.

Στη διάρκεια της θητείας του, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την εγκατάσταση μαγνητικού τομογράφου, που έλειπε από το Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ακόμα, έγινε και η ένταξη του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας στο πανελλήνιο δίκτυο κλεισίματος τηλεφωνικών ραντεβού, το γνωστό σαν 1535.

Μετά από 4 χρόνια επανέρχεται, έτοιμος να δώσει ένα σκληρό αγώνα για τη βελτίωση των υποδομών του Νοσοκομείου Χαλκίδας, αφού αναλαμβάνει την διοίκηση μίας μονάδας υγείας σε μία εποχή με πάρα πολλά προβλήματα στο συγκεκριμένο χώρο.

Στην επιστροφή του αναλαμβάνει πλέον και τα ΓΝ ΚΥ Κύμης και ΓΝ ΚΥ Καρύστου που μετά τις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων ανήκουν διοικητικά στο ΓΝ Χαλκίδας. Μόλις πριν μερικές ημέρες ο  Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης είχε οριστεί αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Κύμης.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας