Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Κώστας Ρουσόπουλος, σε όσους εξέφρασαν τις ευχές τους για την ανάληψη των καθηκόντων του σαν Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Στην ίδια επιστολή ανακοινώνει και τη μη υποψηφίοτητα του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Κώστας Ρουσόπουλος
Κώστας Ρουσόπουλος

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο εξέφρασαν τις ευχές τους για την λίαν προσεχή ανάληψη των καθηκόντων σαν Διοικητή του Γ.Ν.Ν. Λειβαδιάς.

Η ουσιαστική και οχι τυπική άσκηση του νέου μου έργου στον ευαίσθητο χώρο της δημόσιας υγείας,στον οποίο θα πορευθώ τηρώντας όπως πάντα στο ακέραιο την αποτελεσματικότητα αλλά και την εντιμότητα στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, δεν μου επιτρέπει να ειμαι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με αφορμή λοιπόν αυτό και μόνο το γεγονός,θα ήθελα να μου επιτραπεί και δημόσια να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους αγωνιστήκαμε επι οκτώ συναπτά έτη στον δύσκολο αλλά λίαν σημαντικο στίβο τού Δήμου.Τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Θανάση Ζεμπίλη, τον Γ.Γραμματέα, τον Συμπαραστάτη του Δημότη, τον Ειδικό Σύμβουλο Τύπου,τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης,τους Διευθυντές, τους Προισταμένους, αλλά και όλο ανεξαιρέτως το προσωπικό του ΔΑΚ Μελίνα Μερκούρη, της ΔΑΕΠΠΕΧ(πρ.ΔΕΚΕΣΑΧ), της ΔΕΥΑΧ και φυσικά του Δήμου Χαλκιδέων καθώς και όλα τα ΜΜΕ για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία τους.

Με συγκίνηση θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω όλους και όλες που με τίμησαν με την ψήφο τους,ελπίζοντας οτι στάθηκα στο υψος των περιστάσεων πρός οφελος όλων ανεξαιρέτως των Δημοτών,αρα και του Δήμου μας.Δεν θα τούς ξεχάσω ποτέ!

Εξ΄άλλου παραμένω ενεργός πολίτης της αγαπημένης μας Χαλκίδας αφού ούτε χιλιομετρικά αλλά πολύ δε μάλλον ούτε και συναισθηματικά θα την αποχωριστώ!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας