Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε δηλώσεις προέβη ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, αναφορικά με την απαξίωση ελέγχου από τη μεριά του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, για το θέμα της απάτης της τράπεζας Μαρφίν-Εγνατία στη Χαλκίδα.
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου με ερώτηση που είχε καταθέσει στις 18/10/13 προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα «Απάτη σε βάρος καταθετών ύψους 10 εκατομμυρίων Ευρώ στη Τράπεζα πρώην ΜΑΡΦΙΝ – ΕΓΝΑΤΙΑ, μετέπειτα ΛΑΪΚΗ και σήμερα ΠΕΙΡΑΙΩΣ στη Χαλκίδα», ζητούσε να λάβει ξεκάθαρες απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με τη μεγάλη αυτή απάτη σε βάρος εκατοντάδων πολιτών που εμπιστεύτηκαν τις οικονομίες της ζωής τους σε ένα τραπεζικό ίδρυμα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα Ελλάδας.

Το αρμόδιο Υπουργείο ωστόσο δεν απάντησε γραπτώς μέσα στην προθεσμία που ορίζεται κι έτσι ο βουλευτής επανήλθε καταθέτοντας την ερώτηση ως επίκαιρη στην διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου στην ολομέλεια της Βουλής.

Για ακόμα μία φορά όμως ο Υπουργός κ. Στουρνάρας δήλωσε κώλυμα και δεν παρουσιάστηκε στη Βουλή για να απαντήσει, συνεχίζοντας αυτή τη στάση απαξίωσης του Κυβερνητικού Ελέγχου που εδώ και 1,5 χρόνο έχει καθιερώσει η συγκυβέρνηση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου θα επανέλθει με αυτό το μείζον θέμα στην Ολομέλεια της Βουλής, αξιώνοντας απάντηση από τους αρμόδιους Υπουργούς,  και θα εξακολουθεί να ασκεί έλεγχο στην Κυβέρνηση παρά τη διαρκή απουσία της από την Ολομέλεια της Βουλής.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας