Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη και των Προέδρων του Ν.Ο. Χαλκίδας Βασίλειου Πετρογιάννη, του Α.Κ.Ο. Χαλκίδας Γεωργίου Κυριάκη και εκπροσώπου του Γ.Α.Σ. Ευβοϊκός, με θέμα την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου Χαλκίδας.
Θανάσης Ζεμπίλης
Θανάσης Ζεμπίλης

Ο Δήμαρχος ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους, είπε ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το συντομότερο δυνατό και μάλιστα το αργότερο μέχρι τέλος Νοεμβρίου να δοθεί και πάλι η πισίνα στη διάθεση της νεολαίας της πόλης μας και κατ΄επέκταση στα τρία σωματεία.

Οι προσπάθειες αυτές αποβλέπουν στην πραγματοποιήση του διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων, διαγωνισμός που προϋποθέτει έγκριση των σχετικών δικαιολογητικών που απαιτούνται από την Περιφέρεια και την Επίτροπο.

"Κάνω ό,τι είναι δυνατόν και πιστεύω ότι στο τέλος του μήνα το κολυμβητήριο θα λειτουργεί κανονικά" επεσήμανε ο Δήμαρχος.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων άκουσαν με ικανοποίηση τα όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Ζεμπίλη, πιστεύουν στην υπόσχεση του και αναμένουν ότι το πρόβλημα που προέκυψε θα αντιμετωπιστεί εντός του χρονοδιαγράμματος που τέθηκε. Επίσης διατυπώνουν την ευχή να μη ξανασυμβεί στο μέλλον ο υπεύθυνος για θέματα της χρηματοδότησης του κολυμβητηρίου να αδρανήσει ή να χειριστεί πλημμελώς τα θέματα αυτά.

Κατόπιν τούτων, όλοι εμείς από κοινού προσβλέποντας στην ομαλή επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, καλούμε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να αντικρίσουμε σύντομα την πισίνα γεμάτη με ζεστό νερό και με αθλητές.

Οι Πρόεδροι των Σωματείων

Ν.Ο. Χαλκίδας

Βασίλειος Πετρογιάννης

Α.Κ.Ο. Χαλκίδας

Γεώργιος Κυριακής

Γ.Α.Σ. Ευβοϊκός

Δημήτριος Δεμερτζής
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας