Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ι.Ι.Ε.Κ Praxis Χαλκίδα
Με άρθρο του ο Μπάμπης Γκαρούτσος εκφράζει για άλλη μια φορά τη δυσαρέσκεια του απέναντι στην αδιαφορία της πολιτείας για το θέμα τοποθέτησης αλεξικέραυνου στο Μονόδρυ, καθώς αυτή τη φορά υπήρξαν και υλικές ζημιές, ενώ είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν και θύματα.
Μπάμπης Γκαρούτσος
Μπάμπης Γκαρούτσος

Χωρίς αλεξικέραυνο, παραμένει  το Μονόδρυ, όμως τα  πράγματα έγιναν χειρότερα, αφού σπίτια στο Μονόδρυ έπαθαν υλικές ζημιές, από την επίσκεψη  κεραυνού.

Τώρα ίσως περιμένουμε θύματα εν καιρώ ειρήνης για να αποφασιστεί να μπει αυτό το αλεξικέραυνό.

Πλέον είναι ζήτημα περιουσιών και ζωής, δεν είμαστε  γραφικοί, αλλά  αισθανόμαστε  την πολιτεία σε τέτοια θέματα να γυρίζει την πλάτη της ,  πέρυσι  στόχευσε όπως είχαμε πει  ξανά τον σταυρό της  εκκλησίας  του αγίου Αθανασίου , ο κίνδυνός λόγο της  γεωγραφικής μας θέσης   είναι μεγαλύτερος από κάθε τόπο, θα θρηνήσουμε θύματα.

Να δούμε αν υπάρξουν εκτός από υλικές ζημιές, νεκροί τι θα μας πουν, κορώνα  γράμματα με τις ζωές μας και τις περιουσίες μας, δεν είναι το κόστος σημαντικό αλλά δεν υπάρχει συντονισμός, ο κρατικός  μηχανισμός έχει βάλλει τέλος  στην κινητικότητά  του, ότι θα έκανε μια ομάδα  ιθαγενών στην Αφρική το ίδιο κάνουμε για αυτό  το  σοβαρό πρόβλημα το άφησαν στην μοίρα του, επιτέλους πότε θα λυθεί αυτό το σημαντικό  πρόβλημα  η μας έχουν ξεγράψει από τον χάρτη, ανταποδοτικότητα 0,  το τοπικό  συμβούλιο -  ο πρόεδρος -  αντιδήμαρχος    δεν επικοινωνούν για θέματα τόσο σημαντικά; Μάλλον περιμένουν να μας κάνουν  να έχουμε  το πρώτο θύμα  που δεν θα αργήσει, είδη  οι ζημιές  σε πολλά σπίτια έχουν  απειλήσει και ζωές , επιβάλετε  η πολιτεία να πάρει θέση τώρα  αλλιώς να παραδεχτούμε ότι στην χώρα μας είμαστε αβοήθητοί   και στο έλεος  της  τύχης.

Πιστεύω να δουν σοβαρά το θέμα μας, γιατί τρέμουν όλοι σε κάθε βροχή, ζούμε με τον φόβο των κεραυνών, ζούμε με το φόβο της καταστροφής που έρχεται σαν το ιστορικό "μάνα" εξ  ουρανού, ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί οι αρμόδιοι  έχουν πολύ σημαντικά πράγματα να κάνουν από το να ασχοληθούν με ζωές και περιουσίες, ίσως  μια μέρα θυμηθούν  τα λόγια μου, όταν έρθει το πρώτο θύμα..

Με απογοήτευση

ΜΠ. ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΕΡΓΩΝ
Δημοφιλή σήμερα

Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Νοεμβρίου 2016 και στα καταστήματα της Χαλκίδας

Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Νοεμβρίου 2016 και στα καταστήματα της Χαλκίδας

24/10/2016
Ξεκινά επίσημα την Τρίτη 1η Νοεμβρίου η έναρξη της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου με τελευταία ημέ...
Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης-ΑΕΚ 55-81

Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης-ΑΕΚ 55-81

22/10/2016
Με 26 πόντους έχασε από την ΑΕΚ ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Κλειστό της Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα....
Καλωσορίζω τα μικρά προσφυγόπουλα και τους εύχομαι καλή πρόοδο

Καλωσορίζω τα μικρά προσφυγόπουλα και τους εύχομαι καλή πρόοδο

22/10/2016
Επιστολή με την οποία καλωσορίζει τα προσφυγόπουλα στα σχολεία της Εύβοιας απέστειλε ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
Vardin club στη Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας