Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πυρ και μανία έγινε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, εξαπολύωντας δριμύτατη επίθεση στον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστο Παγώνη, αναφορικά με το θέμα της ΔΕΥΑΧ.
Αθανάσιος Ζεμπίλης
Αθανάσιος Ζεμπίλης

Στην εισήγηση του ο Χρήστος Παγώνης, αναφέρθηκε στο ζήτημα της ΔΕΥΑΧ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσε κανείς να πει πολλά αλλά θα κλείσω με την ερώτηση τι συμβαίνει με τη ΔΕΥΑΧ. Αν ήμουν στη θέση του Δήμαρχου θα είχα ζητήσει να ξεκαθαριστεί όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα, για να μην πάμε σε εκλογές με αυτό το ζητημα σε εκκρεμμότητα. Πρέπει να δοθεί μια απάντηση τουλάχιστον από τη δικαιοσύνη. Όποιος θέλει θέλει..Να ξέρει ο καθένας τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει. Είναι γνωστό και συζητιέται και υπάρχει μια παραφιλολογία για αυτό το θέμα. Πρέπει ο καθένας να ξέρει τι έχει γίνει και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

Η παρέμβαση αυτή πυροδότησε την αντίδραση του Θανάση Ζεμπίλη, ο οποίος σε οξύ τόνο δήλωσε: «Σε ότι αφορά την κακοδιοίκηση της ΔΕΥΑΧ, από το 2009 και έπειτα, υπέστη μια πρωτοφανή προσωπική επίθεση. Πολλοί έλεγαν ότι δεν θα τολμήσω να είμαι υποψήφιος ξανά και έλεγαν ότι ο Δήμαρχος τελείωσε. Όμως εγώ βγήκα ξανά και αυτό κάτι δείχνει. Οι δημότες γνωρίζουν ποιος είναι ο Θανάσης Ζεμπίλης. Το θέμα που προέκυψε αφορά την πρόσληψη στην επιχείρηση εργαζομένων. Η δικαιοσύνη εξετάζει αν προσλήφθηκαν νομίμως ή παρανόμως και αν υπήρξε ζημία στην επιχείρηση. Κανένας δεν κατηγορούσε τη δημοτική αρχή. Αναφέρονταν όλοι σε κακοδιοίκηση. Τι υπέστη από το 2009 μέχρι σήμερα; Ποια ήταν τα φυλλάδια που κυκλοφορούσαν προεκλογικά και μιλούσαν για κακοδιαχείριση και μαύρη τρύπα; Χρήστο χάσατε ως κοινοί συκοφάντες. Εγώ πήγα στις εκλογές παρά τη συκοφαντική δυσφήμιση από το 2009 μέχρι και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών και αφού έπρεπε να δικαιολογούμαι στους γονείς μου, στα παιδιά μου, στη γυναίκα μου. Έχετε υπομονή»...
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας