Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αναφορά κατάθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, την επιστολή του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού για τη μείωση των δρομολογίων στην πορθμειακή γραμμή Αρκίτσας-Αιδηψού.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Οι σύγχρονες οικονομικές συνθήκες απαιτούν άμεσες αλλαγές, προκειμένου να επιτευχθούν οικονομικοί στόχοι, που θα δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης για κάθε τόπο. Η Αιδηψός ενώ διαθέτει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, έναντι όμορων δήμων, δεν μπορεί να αναπτυχθεί τουριστικά, όταν εμπόδιο στις προσπάθειες του δήμου, των συλλόγων και φορέων του δήμου, στέκονται τα συμφέροντα των γραμμών σύνδεσης με την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Στεκόμαστε δίπλα και μαζί με τους κάτοικους και τους φορείς του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, για ασφαλείς και συχνές συνδέσεις, στην προσπάθεια για οικονομική τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή, όπως αυτή επιχειρείται από πλήθος ενεργειών τους.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας, να υποστηρίξουμε το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, ενημερώνουμε ότι αποστείλαμε σχετική επιστολή προς τις Ναυτιλιακές εταιρείες που διαχειρίζονται τη γραμμή Αρκίτσας – Αιδηψού, τονίζοντας την ανάγκη για διεύρυνση των δρομολογίων.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής προς τις ναυτιλιακές εταιρείες είναι το ακόλουθο:

Προς:

  • Ναυτιλιακή Εταιρεία «Γραμμές Ευβοίκού»
  • Κοινοπραξία πλοίων Αιδηψού – Αρκίτσας
  • Ναυτιλιακή Εταιρεία «Φανερωμένη Σαλαμίνας»
  • Ναυτιλιακή Εταιρεία «Τσώκος»

Θέμα: «Εκτέλεση δρομολογίων στην Πορθμειακή γραμμή Αιδηψού - Αρκίτσας».

Αγαπητοί κύριοι,

Δια της παρούσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων και των φορέων του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, για τη διεύρυνση των δρομολογίων που έχουν περικοπεί στην πορθμειακή γραμμή Αιδηψού – Αρκίτσας.

Η προσπάθεια των φορέων για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και εκμετάλλευση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος που έχει η περιοχή, θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε συμμέτοχους και εσάς, για να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Παρακαλούμε και εμείς, για προσθήκη δρομολογίων καθημερινά, με έναρξη την 06:00π.μ. από Αιδηψό και λήξη τουλάχιστον την 19:00μ.μ. και Παρασκευή & Κυριακή την 20:00μ.μ. Παράλληλα ζητάμε τη δρομολόγηση και δεύτερου πλοίου, ώστε να υπάρχει κάλυψη της γραμμής και να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, σε περιπτώσεις μεταφορών ασθενών ή βλάβης του μοναδικού πλοίου.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι η επιστολή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, που σας κοινοποιήθηκε για το σχετικό θέμα, περιλαμβάνεται σε αναφορά, που καταθέσαμε στη Βουλή των Ελλήνων ασκώντας κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Αναμένουμε την αντίδρασή σας και ευχόμαστε για τη θετική έκβαση του θέματος.

Με τιμή

Αναγνωστάκης Δημήτρης

Βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας