Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την επιστολή του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου για την ανάγκη μέτρων προστασίας από το Λήλαντα ποταμό, κατέθεσε ως αναφορά στους Υπουργούς Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Υποδομών, ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος

Το πλήρες κείμενο της αναφοράς είναι το ακόλουθο:

Προς τους Υπουργούς:

  • Εσωτερικών κ. Μιχελάκη Ιωάννη
  • Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτη Ιωάννη
  • Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρυσοχοΐδη Μιχαήλ

Θέμα: «Επιστολή του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Νικολάου, του Δήμου Χαλκιδέων, κ. Συρόγιαννη Γεώργιου για αντιπλημμυρική προστασία από τον Λήλαντα ποταμό».
 
Καταθέτω ως αναφορά, την με αρ. πρωτ. 87379 / 27-11-2013 επιστολή του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Νικολάου, του Δήμου Χαλκιδέων, κ. Συρόγιαννη Γεώργιου, προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχο Περγαντά, με θέμα «Αντιπλημμυρική προστασία από τον Λήλαντα ποταμό».

Ο κ. Συρόγιαννης παραθέτει γεγονότα σχετικά με την κατασκευή των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων στον Λήλαντα ποταμό του νομού Ευβοίας. Αναφέρει την εξασφάλιση πίστωσης 8 εκατ. Ευρώ το 2009, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή, θέτει ερωτήματα για τη μη χρησιμοποίηση αυτών και αναζητά τους υπεύθυνους. Καταδεικνύει το ενδεχόμενο έκθεσης πληθυσμού σε κίνδυνο και καλεί τους αρμόδιους να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στο Λήλαντα ποταμό.

Παρακαλώ για την εξέταση των αναφερομένων στην επιστολή και για την απάντηση σας.

Ο καταθέτων βουλευτής

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας