Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μια νέα ομάδα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία «Μαμάδες στη Χαλκίδα», διοργανώνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο κτηριακό συγκρότημα Αστέρια, φιλανθρωπική εκδήλωση με στόχο να μαζευτούν είδη πάγιας ανάγκης για τις άπορες οικογένειες της Χαλκίδας, το Χαμόγελο του Παιδιού και το Ορφανοτροφείο Χαλκίδας.
Μαμάδες στη Χαλκίδα
Μαμάδες στη Χαλκίδα

Οι «Μαμάδες στη Χαλκίδα» είναι μια ομάδα κοινωνικής δικτύωσης με 472 μέλη-γονείς.

Προσπαθούμε μέσα απο την ομάδα μας να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε σε θέματα που αφορούν γονείς και παιδιά, και όλοι μαζί να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας, για όλα τα παιδιά !!! Έτσι λοιπόν στις 14 Δεκεμβρίου ώρα 17.30 στο κτηριακό συγκρότημα »Αστέρια» οργανώνουμε «Πράξη Αγάπης», μια φιλανθρωπική εκδήλωση για να μαζέψουμε είδη πάγιων αναγκών όπως τρόφιμα και ρούχα, καθώς και βιβλία και παιχνίδια για την ψυχαγωγία των παιδιών. Τα είδη αυτά θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, καθώς επίσης στο Χαμόγελο του παιδιού και στο ορφανοτροφείο της Χαλκίδας.

H εκδήλωση μας θα έχει φιλανθρωπικό, ψυχαγωγικό και ενημερωτικό χαρακτήρα κ κλήρωση δώρων για όλα τα παιδάκια!!

Αρωγοί μας στην προσπάθεια αυτή είναι ο δήμος Χαλκιδέων, η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας το catering  Mαγκούτας και πολλοί ακόμα συντοπίτες μας!

Σας ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνο σας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας