Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, αναφορικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.
Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς
Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς

Μία σημαντική πρωτοβουλία, κοινωνικής αλληλεγγύης, έλαβε ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18/11/2013 προχώρησε στη δημιουργία Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, ψηφίζοντας τον κανονισμό λειτουργίας του και ορίζοντας τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης.

Το εγχείρημα αυτό στηρίζεται κυρίως στον εθελοντισμό, αλλά και στο αίσθημα αλληλεγγύης που όλους πρέπει να μας διακατέχει, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το Δ.Κ.Π. στεγάζεται σε κτήρια καταρχήν στην Κύμη και στο Αλιβέρι και ήδη δέχεται αιτήσεις, τόσο εθελοντών, που θα προσφέρουν στήριξη, όσο και υποψήφιων δικαιούχων της στήριξης.

Με το ξεκίνημα του είναι σε θέση, να κάνει την πρώτη διάθεση αγαθών και για τον λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας στους δύσκολους αυτούς καιρούς, να λειτουργούν στο μέγιστο τα κοινωνικά αντανακλαστικά και η αλληλοβοήθεια. Αυτό εξάλλου σημαίνει κοινωνία.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι εργάζονται εθελοντικά γι αυτό το σκοπό.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να δώσουμε  έστω και μικρές λύσεις σε τεράστια προβλήματα.

Ο Δήμαρχος

Δημήτρης Γ. Θωμάς
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας