Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή τους το συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων μετάλλου του νομού Ευβοίας, καταγγέλει δικαστική απόφαση που βγάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι του προηγούμενους προέδρου του συνδικάτου και καλεί τον κόσμο να δώσει το δυναμικό παρών του στη σύσκεψη που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου.
Κάτω τα χέρια από τα σπίτια των λαϊκών νοικοκυριών
Κάτω τα χέρια από τα σπίτια των λαϊκών νοικοκυριών

Συνάδελφοι,

Δικαστική απόφαση βγάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι του προηγούμενου προέδρου του Συνδικάτου μας, που εδώ και 1 χρόνο περίπου είναι καρκινοπαθής, πρόσφατα εγχειρισμένος, ενώ στην οικογένεια δεν υπάρχει άλλο εργαζόμενο μέλος και το ανήλικο παιδί του αντιμετωπίζει χρόνια πάθηση. Επιπρόσθετα ο συνάδελφος μας ακόμα περιμένει τη σύνταξη και το εφάπαξ από το ταμείο μετάλλου, από το 2011 που έχει καταθέσει τα χαρτιά του!!!

Οι τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τα κέρδη τους. Μετά από τις μειώσεις μισθών, τους φόρους, τις περικοπές και τη διάλυση παιδείας – υγείας – πρόνοιας, σειρά παίρνουν οι πλειστηριασμοί των σπιτιών μας. Ήδη ετοιμάζουν σχετικό νομοσχέδιο αλλά απ’ ότι φαίνεται και από την περίπτωση του συναδέλφου δεν περιμένουν να ψηφιστεί ο νόμος!!!

Να σταματήσει τώρα ο πλειστηριασμός του σπιτιού του συναδέλφου, καθώς και κάθε πλειστηριασμός εργατικών – λαϊκών οικογενειών, ιδιαίτερα ότι αφορά την 1η κατοικία. Αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο με την οργάνωσή μας.

Για το λόγο αυτό καλούμε σε σύσκεψη για να οργανώσουμε τη δράση μας απέναντι σε κάθε πλειστηριασμό που μεθοδεύεται και αφορά τις εργατικές – λαϊκές οικογένειες. Ελάτε να συζητήσουμε πως θα τους σταματήσουμε.

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια των λαϊκών νοικοκυριών.

Κανένας πλειστηριασμός.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/12 ΣΤΙΣ 19:00μμ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας