Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης του Νομού Ευβοίας θα υλοποιήσει πρόγραμμα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες.
Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για νέους αγρότες στη Ν. Αρτάκη
Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για νέους αγρότες στη Ν. Αρτάκη

Το πρόγραμμα είναι ενταγμένο στις Πράξεις 1, 2 και 3) «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)», Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών.

Η έναρξη  του προγράμματος θα γίνει εντός του Δεκεμβρίου του έτους 2013 και θα ολοκληρωθεί εντός του Φεβρουαρίου του έτους 2014 και θα έχει ως θέμα

1. ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ-ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Οι ενδιαφερόμενοι-υπόχρεοι εκπαίδευσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του  προγράμματος κατάρτισης έως την Πέμπτη 19-12-2013.

Οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο «Μητρώο Β’ Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων» του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως εκπαιδευτικό προσωπικό στο Πρόγραμμα Κατάρτισης, θα πρέπει έως την Πέμπτη 19-12-2013, να επικοινωνήσουν με την  υπεύθυνη  κατάρτισης και να υποβάλλουν Βιογραφικό Σημείωμα και την σχετική αίτηση με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν.

Για πληροφορίες: Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης, Υπεύθυνη Κατάρτισης - Ελένη Πινακούλα, Τηλ.: 2221042124
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας