Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑΟΣ Φθιώτιδος, αναφορικά με το θάνατο εργαζόμενου στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα. Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζει και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.
ΛΑΟΣ Ευβοίας
ΛΑΟΣ Ευβοίας

Άλλος ένας θάνατος στην ΛΑΡΚΟ.

Αλλεπάλληλα τα ατυχήματα στην εταιρεία τον τελευταίο καιρό.

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι ότι σε όλους τους χώρους δουλειάς τού δημόσιου ή τού ιδιωτικού τομέα και ειδικά στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις , θα πρέπει να εφαρμόζονται με απόλυτη αυστηρότητα οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής των εργαζόμενων. Η Επιθεώρηση Εργασίας θα πρέπει να ελέγχει και να επιβάλει την τήρηση αυτών των κανόνων  συνεχώς και αυστηρά, πράγμα που σήμερα δεν γίνεται.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει να απεργάζεται την απαξίωση και το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ και να φροντίσει την πιο ασφαλή και παραγωγική εργασία του προσωπικού τής εταιρείας έτσι ώστε η ΛΑΡΚΟ να γίνει αυτό που πρέπει και μπορεί, η πρώτη βιομηχανία στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Τέλος ο ΛΑ.Ο.Σ. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην γυναίκα και τα τρία παιδιά του αδικοχαμένου Γιώργου Κούτσικου και εύχεται αυτός να είναι το τελευταίο θύμα-εργάτης στην Ελληνική βιομηχανία.

Tags:
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας