Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με την ΑΝΔΙΑ & την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργάνωσε Ενημερωτική Ημερίδα για τους ενταγμένους επιχειρηματίες και τους δυνητικά δικαιούχους του προγράμματος «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΜΕ».
Ενημερωτική Ημερίδα από το Επιμελητήριο Ευβοίας
Ενημερωτική Ημερίδα από το Επιμελητήριο Ευβοίας

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στη Χαλκίδα, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας και συγκέντρωσε το πραγματικό ενδιαφέρον των παρευρισκομένων που την παρακολούθησαν.

Εισηγητές της Ημερίδας που συνέβαλαν τα μέγιστα στα επιτυχή αποτελέσματα αυτής, ήταν διακεκριμένα στελέχη της ΑΝΔΙΑ (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Στερεάς Ελλάδας).  Συγκεκριμένα κος Ντάνος Γρηγόριος (οικονομικός σύμβουλος), ο κος Αστρακάς Στέλιος (διευθυντής), η κα Μυτάκη Μαριλένα (υπηρ. Προγράμματος) και η κα Βιβή Σαρρή (υπηρ. Προγράμματος). Επίσης παρέστη και εκπρόσωπος της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι εισηγητές παρείχαν αναλυτικές διευκρινήσεις στους δυνητικά εντασσόμενους ώστε να επιτύχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα αλλά και αναλυτικές διευκρινήσεις και οδηγίες στους αρχικά ενταγμένους για τον ορθό τρόπο υλοποίησης της επένδυσης τους. Παράλληλα οι συμμετέχοντες στις εργασίες της ημερίδας μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν κρίσιμα ερωτήματα και να ζητήσουν διάφορες λεπτομερείς διευκρινήσεις σε επιμέρους θέματα των εν λόγω προγραμμάτων, αλλά και σε γενικότερα θέματα επιδοτήσεων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας