Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Κλειστό παραμένει ακόμα το Κολυμβητήριο της Χαλκίδας, παρά τις δεσμεύσεις του Δημάρχου Χαλκίδας Θανάση Ζεμπίλη, ότι θα έχει λειτουργήσει μέχρι τέλος Νοεμβρίου.
Κολυμβητήριο Χαλκίδας
Κολυμβητήριο Χαλκίδας

Όλα ξεκίνησαν το Νοέμβριο, όταν έκλεισε το Κολυμβητήριο Χαλκίδας λόγω έλλειψης πετρελαίου, από λάθος υπαλλήλου του Δήμου Χαλκίδας.

Σε συνάντηση των Προέδρων του Ν.Ο. Χαλκίδας Βασίλειου Πετρογιάννη, του Α.Κ.Ο. Χαλκίδας Γεωργίου Κυριάκη και εκπροσώπου του Γ.Α.Σ. Ευβοϊκός με τον Δήμαρχο Χαλκίδας Αθανάσιο Ζεμπίλη, με αίτημα την άμεση επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το αργότερο μέχρι τέλος Νοεμβρίου να έχει επαναλειτουργήσει.

Όμως μέσα Δεκέμβρη το Κολυμβητήριο παραμένει ακόμα κλειστό, ενώ όπως χαρακτηριστικά μας είπαν γονείς που έχουν τα παιδιά τους στο κολυμβητήριο, "Δεν γραφτήκαμε στο κολυμβητήριο για να μας στέλνει μηνύματα η κα. Ζλακώνη ούτε για να πηγαίνουμε σε συναντήσεις μαζί της, ας βάλουν επιτέλους πετρέλαιο να λειτουργήσει η πισίνα και τις προεκλογικές ομιλίες να τις αφήσουν για το νέο χρόνο".

Από τι φαίνεται η λειτουργία του Κολυμβητηρίου πάει από τον καινούργιο χρόνο, ενώ οι γονείς είναι στην αναμονή πληρώνοντας κανονικά τους μήνες!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας