Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση απέστειλε η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Καρύστου, με την οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια της απέναντι στην αναστολή των ταμειακών κινήσεων του παραρτήματος ΙΚΑ Καρύστου.
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ

Στα πλαίσια της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ καταφέρει άλλο ενα πλήγμα στις δημόσιες υπηρεσίες της Καρύστου με την αναστολή ταμειακών κινήσεων (εισπράξεις - πληρωμές) του παραρτήματος ΙΚΑ Καρύστου απο τις 13/12/2013 σύμφωνα με το Γενικό Έγγραφο 32/562/29/11/13.

Είναι σαφές οτι αυτή δεν είναι μια μεμονωμένη διοικητική ενέργεια αλλά έρχεται ως φυσική συνέχεια του κλεισίματος της ΔΟΥ στην περιοχή μας, της σχεδιαζόμενης υποβάθμισης του νοσοκομείου Καρύστου, της πιθανής κατάργησης του Ειρηνοδικείου και της γενικότερης επίθεσης που δέχονται οι δημόσιες υπηρεσίες στην Νότια Εύβοια και γενικότερα σε όλη τη χώρα.

Παρά το γεγονός οτι αυτές οι πολιτικές επιλογές παρουσιάζονται ως αναγκαίες στα πλαίσια του "νοικοκυρέματος" του δημόσιου τομέα, στην πραγματικότητα ο κεντρικός στόχος είναι οι απολύσεις προσωπικού, η διάλυση δημοσίων υπηρεσιών, η υποβάθμιση της δημόσιας διοίκησης και η ιδιωτικοποίηση των λειτουργιών τους όπου αυτό είναι εφικτό και βέβαια η πλήρης κατάργηση του κοινωνικού κράτους και των δημόσιων αγαθών.

Η Ο.Μ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει αυτή την ενέργεια και δηλώνει οτι τις όποιες παθογένειες και δυσλειτουργίες του δημοσίου, δεν μπορούν να τις εξαλείψουν αυτοί που τις δημιούργησαν αλλά η κυβέρνηση της Αριστεράς στα πλαίσια μιας συνολικής παραγωγικής ανασυγκρότησης της δημόσιας διοίκησης, με στόχο την διαφάνεια, την δημοκρατία και την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών των πολιτών.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας